patmosweb330

elin330

aegeanlab

Ακούστηκαν

Κινητικότητα του Δημάρχου Πάτμου για τα θέματα του Δήμου

DHMARXOS-STOIKOSΈντονη κινητικότητα είχε τις τελευταίες μέρες ο Δήμαρχος Πάτμου κ. Γρηγόρης Στόικος.

Ο δήμαρχος Πάτμου κ. Γρηγόρης Στόικος κατά τη διήμερη παραμονή του στη Ρόδο είχε συναντήσεις:


• Με τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο με τον οποίο συζήτησαν για το καυτό θέμα του ΦΠΑ των νησιών, τις διαγραμμίσεις των δρόμων που εκκρεμούν, τους ψεκασμούς των κουνουπιών, τις σχολικές αίθουσες, για την κινητή μονάδα ΚΤΕΟ, το Κέντρο Υγείας Πάτμου και βέβαια την Τεχνική Υποστήριξη από την ΔΤΕ Δωδεκανήσου.
• Με τον Δήμαρχο Ροδίων κ. Φώτη Χατζηδιάκο συζήτησαν θέματα λειτουργίας των Υπηρεσιών των Δήμων κυρίως για θέματα προσωπικού και το ζήτημα της Τεχνικής Υποστήριξης από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.
• Στην ΑΝΔΩ όπου ενημερώθηκε για την πορεία των ενταγμένων έργων και πιο συγκεκριμένα για την αντικατάσταση του τάπητα του γηπέδου 5Χ5, τις φορητές κερκίδες με τα αποδυτήρια, την αφαλάτωση του Μαραθιού και τον εξοπλισμό του ΠΑΤΜΙΟΝ.
• Στην Κτηματική εταιρεία Δωδεκανήσου όπου ενημερώθηκε για διάφορα υπηρεσιακά θέματα που χρήζουν επίλυσης.
• Στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων όπου συζήτησε για την πορεία του ΧΥΤΑ, την ασφαλτόστρωση του parking, τις αφαλατώσεις και το κλειστό γυμναστήριο.
• Επίσης Ο δήμαρχος Πάτμου κ. Γρηγόρης Στόικος μετακινήθηκε 17-06-2015 αρχικά στη Λειψούς προκειμένου να προεδραεύσει στην τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΔΗ.ΛΙ.ΤΑ. Πάτμου και ακολούθως ταξίδευσε προς Πειραιά προκειμένου μετά την λήψη της πρόσκλησης να συμμετέχει στην συνεδρίαση της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης σήμερα Πέμπτη 18-06-2015.