patmosweb330

elin330

aegeanlab

Ακούστηκαν

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ

Με την επιστολή μας αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το ΕΚΑΒ για την υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος (31.10 – 02.11.2013) παροχής πρώτων βοηθειών στο Προσωπικό του Κέντρου Υγείας Πάτμου καθώς και σε εκπαιδευτικούς και σε Προσωπικό του Λιμενικού Σώματος κατόπιν της υπ. αριθμ. 193/13.06.2013 αιτήσεώς μας.

Ο Διευθυντής του Προγράμματος και Διευθυντής παραρτήματος ΕΚΑΒ Μυτιλήνης κος Εμμανουήλ Τσανικλίδης καθώς και οι ακόλουθοι διασώστες – πληρώματα ασθενοφόρου :

 

κ. Αναγνώστου Αναστάσιος
κ. Καρανταλής Γεώργιος
κ. Καλτσούδας Γεώγριος
κ. Παντολέων Παντελής
κ. Τάγκας Δημήτριος

παρείχαν δωρεάν εκπαίδευση στους συμμετέχοντες στην παροχή πρώτων βοηθειών έτσι ώστε να καταρτιστούν στο πως θα διαχειριστούν μία έκτακτη ανάγκη και πως θα γίνει η σωστή αντιμετώπιση του ασθενούς, έως ότου δοθεί η επαγγελματική βοήθεια.

 

Είμαστε ευγνώμονες για τις τόσο σημαντικές γνώσεις – πληροφορίες που λάβαμε και αφορούν στην διαχείριση σοβαρών περιστατικών που μπορούν να αποβούν σωτήριες στην ζωή ενός ασθενούς ιδιαίτερα σε εμάς τους κατοίκους των απομακρυσμένων νησιωτικών περιοχών που δεν διαθέτουμε Νοσοκομείο αλλά πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας μέσω του Κέντρου Υγείας Πάτμου.

 

Ευχαριστούμε θερμότατα όλους τους εκπαιδευτές γιατί εργάστηκαν ακούραστα και με μεγάλη ευγένεια, θέρμη και υπομονή για να μας ενημερώσουν – εκπαιδεύσουν. Θεωρούμε τόσο το εκπαιδευτικό τους έργο αλλά και την καθημερινή τους προσφορά στην διάσωση της ανθρώπινης ζωής κάτω από αντίξοες συνθήκες με έντονη ψυχική καταπόνηση, έργο εξαιρετικό και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο, σθένος και ποιότητα αυτή τους την προσφορά τους προς τον άνθρωπο.

 

Για την πραγματοποίηση αυτού του εκπαιδευτικού προγράμματος ευχαριστούμε και τους παρακάτω ιδιώτες για την ευγενική προσφορά τους στην ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση, διαμονή και καλύτερη φιλοξενία των έξι (6) εκπαιδευτών του ΕΚΑΒ στην Πάτμο :

 

Για την δωρεάν μετακίνηση των εκπαιδευτών και του οχήματος τους προς/από την Πάτμο την:
BLUE STAR Ferries

Για την παραχώρηση δωρεάν καταλύματος τους:
VILLA ZACHARO
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Τσαμπαλάκη Χρήστου

Για την παραχώρηση δωρεάν γεύματος ευχαριστούμε τα παρακάτω εστιατόρια:
«ΠΑΝΤΕΛΗΣ» του κου Χριστόδουλου Γρύλλη
«ΤΖΙΒΑΕΡΙ» του κου Ιωάννη Κανέλλη
«ΟΣΤΡΙΑ» του κου Αντώνιου Γαμπιέρη
«ΤΑΡΣΑΝΑΣ» των κου Σώζου και Πέρου Καμίτση
«ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ» του κου Παντελή Γαμπιεράκη

και το MOSTRA CAFFE» για την χορήγηση πρωινού γεύματος.

 

Ευχαριστούμε επίσης τον Σημ/ρο του Λιμενικού Σώματος κο Μπαγιαρτάκη Γεώργιο για την συνεργασία του στην συμμετοχή του προσωπικού της υπηρεσίας του στο παραπάνω εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Ευχαριστούμε το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Πάτμου, του Λιμενικού Σώματος και τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν με συνέπεια και πέραν του ωραρίου τους στην ανωτέρω εκπαίδευση.

Τέλος, ευχαριστούμε και τα ΠΑΤΜΙΑΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ για την κάλυψη και προβολή συνέντευξης από τον Διευθυντή του Παραρτήματος του Ε.Κ.Α.Β. στη Μυτιλήνη, ιατρό κο Εμμανουήλ Τσανικλίδη καθώς και την παρακολούθηση απεγκλωβισμού ατόμου από αυτοκίνητο.

 

Ευελπιστούμε ότι τέτοια σημαντικά εκπαιδευτικά προγράμματα θα επαναληφθούν στο άμεσο μέλλον.

 

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του Κ.Υ. Πάτμου
Τσαμπαλάκης Νικήτας