patmosweb330

elin330

aegeanlab

Ακούστηκαν

Μας προειδοποίησαν με απειλητικό email για το ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Κυκλοφόρησε   25 Οκτωβρίου πολυσέλιδη έντυπη επιστολή από τον μηχανικό αρχιτέκτονα Δημήτρη Κωνσταντινίδη και παραλήπτες τους υποψήφιους και των δύο συνδυασμών,

δημοσιογράφους και όχι μόνο,  που απευθυνόταν στον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Σάκη Ελισσαίου και αναφερόταν στο ιστορικό της ίδρυσης της παράταξης τους , στις σχέσεις του με τον συνδυασμό του Λάζαρου Γρύλλη, δημοτικούς συμβούλους και διάφορους παράγοντες, που άλλους κατονομάζει και άλλους φωτογραφίζει.

Το κερασάκι όμως στην επιστολή αυτή είναι η τελευταία σελίδα και τιτλοφορείται ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ με τις υπογραφές των επικεφαλείς των δύο συνδυασμών τότε , Στόικου και Ελισαίου. Στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ αυτό αναφέρονται οι όροι συνεργασίας τους, όπως:

"Αποφασίσαμε να συνεργαστούμε και να καταρτίσουμε από κοινού ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο στις προσεχείς δημοτικές εκλογές . O συνδυασμός μας (του Ελισαίου) θα συνεισφέρει στο νέο ψηφοδέλτιο εννέα κατ ελάχιστο υποψηφίους," μεταξύ των οποίων είναι και το όνομα του κ. Κωνσταντινίδη Δημήτρη.

Αυτό που τάραξε τα νερά της παράταξης Π.Α.Τ.Μ.Ο.Σ. και έδωσε τροφή για δυσμενή και ειρωνικά σχόλια από την παράταξη Ο.Π.Α. και κατοίκους,  ήταν η αναφορά στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ της κατάρτισης της λίστας σε ονόματα υποψηφίων τους για τη θέση των αντιδημάρχων, του προέδρου του Δ.Σ. και των μελών της δημαρχιακής επιτροπής.

Οι θέσεις αυτές ήταν μοιρασμένες μισές από την παράταξη του Σάκη Ελισαίου και μισές από την παράταξη του Γρηγόρη Στόικου.

 Το μνημόνιο συνεργασίας διέψευσε ο Γρηγόρης Στόικος στους υποψηφίους του, εξέδωσε δήλωση διάψευσης η οποία δημοσιεύτηκε στο πρωτοσέλιδο της www.patmostimes.gr και σε ειδική σύσκεψη που έγινε απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των υποψηφίων και έδωσε διευκρινήσεις διαβεβαιώνοντας τους ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για να διαφυλάξει την εικόνα της παράταξης  .

Η ύπαρξη και υπογραφή μνημονίου μεταξύ εμού και του κ. Ελισσαίου Αθανασίου θέλω να σας κάνω γνωστό ότι είναι κατασκεύασμα της φαντασίας του συντάκτη της επιστολής, το δε επισυναπτόμενο έγγραφο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.     Κατανοώ την πικρία του κ. Κωνσταντινίδη που δεν συμπεριελήφθη στο συνδυασμό μας αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την συγγραφή και διακίνηση ενός λιβελογραφήματος όπως αυτό που διανέμεται σήμερα..

Επιφυλάσσομαι τέλος για κάθε νόμιμη ενέργεια ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Να υπογραμμίσουμε ,  ότι όπως ισχυρίστηκαν, κανένας από αυτούς που περιλαμβανόταν  στη λίστα του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ  για τις θέσεις ,  το γνώριζε.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν μία εβδομάδα περίπου, μας εστάλη ανώνυμο EMAIL όπου εκτός από τις ύβρεις, μας απειλούσαν στον πληθυντικό, με τις παρακάτω απειλές:

«Θα σας κάνουμε ρεζίλι, να το φοβόσαστε σας το υποσχόμαστε. Γελαστοί και γελασμένοι, συνεχίστε μέχρι τότε την γελοία πορεία σας όπως σας έμαθαν και όπως σας αξίζει».

 Τι άλλο από προπομπό της επιστολής αποτελούσε το email αυτό;