patmosweb330

elin330

aegeanlab

Ακούστηκαν

Σαμιώτης ο ένας φοιτητής στη Λάρισα! Σοκ στο Κοκκάρι!

 

Συγκλονισμένη όλη η Ελλάδα εξακολουθεί και παρακολουθεί άναυδη την τραγωδία των 5 φίλων φοιτητών στη Λάρισα, όπου οι δύο εξ αυτών έχασαν τη ζωή τους και οι άλλοι τρεις νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

 

Η τεράστια έκλυση μονοξειδίου του άνθρακα στοίχισε τη ζωή στον Νίκο Παπαχρόνη από την Εύβοια και το Σάββα Παπαδόπουλο από τα Χανιά και έκανε ολόκληρη την Ελλάδα να δακρύσει.

Όταν έγιναν γνωστά τα ονόματα των 2 νεκρών παιδιών, όλη η Σάμος και ιδιαίτερα το Κοκκάρι συγκλονίστηκαν όταν άκουσαν το όνομα Νίκος Πολυχρόνης!

Ο Νίκος μπορεί να έμενε με τους τους γονείς του στην Χαλκίδα, αλλά είχε και πάρα πολλούς δεσμούς με τη Σάμο και το Κοκκάρι, αφού ήταν ο τόπος καταγωγής του, μιας και από εκεί ήταν η μητέρα του!

Όλα τα χρόνια της ζωής του οι γονείς του μετά από τις γιορτές του Πάσχα και μέχρι τον Οκτώβρη ερχόντουσαν στο Κοκκάρι και περνούσαν τις διακοπές τους στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού του Νίκου.

Τα τελευταία χρόνια ο Νίκος που σπούδαζε στη Λάρισα τα καλοκαίρια ερχόταν στο Κοκκάρι και δούλευε σαν εποχιακός σε διάφορα καταστήματα, προσπαθώντας να βγάλει τα έξοδα του χειμώνα και ιδιαίτερα των σπουδών του.

Χθες το πρωί την ώρα της κηδείας του Νίκου στη Χαλκίδα, ο Παπα Γιώργης στο Κοκκάρι χτυπούσε πένθιμα την καμπάνα της εκκλησίας, προσπαθώντας να συμπαρασταθεί στην κυρα Ρωξάνη, τη γιαγιά του Νίκου (ο παππούς έχει πεθάνει) που είναι απαρηγόρητη για το τραγικό γεγονός του χαμού του εγγονού της!

Προσπαθεί όμως να σταθεί στα πόδια της αφού έχει άλλα 2 εγγόνια, τον αδελφό και την 15χρονη αδελφή του Νίκου!

Στο Κοκκάρι χθες επικρατούσε μια απέραντη σιγή από αυτό το τραγικό συμβάν και πολλοί φίλοι του Νίκου ήταν απαρηγόρητοι αφού συνειδητοποιούσαν ότι αυτό το καλοκαίρι δεν θα ξαναδούν το φιλαράκι τους!