patmosweb330

elin330

aegeanlab

Ακούστηκαν

ΕΚΤΟ «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ» . ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥΣ ΠΑΤΜΙΟΥΣ .

FESTIVAL-TETRΒίντεο με στιγμιότυπα από προηγούμενες διοργανώσεις.

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Πάτμου, το διήμερο 11 και 12 Ιουνίου θα δοκιμάσουν πολλές εκπλήξεις και θα παρακολουθήσουν πολλά event στα πλαίσια του 6ου Φεστιβάλ Γεύσης και Παράδοσης Αιγαίου», που γίνεται  στην Πάτμο.

Εκτός από τη διοργάνωση του 6ου Φεστιβάλ Γεύσης και Παράδοσης στο λιμάνι της Σκάλας, την Κυριακή 12 Ιουνίου που θα δοκιμάσουν τα παραδοσιακά πιάτα των νησιών της περιοχής του Αιγαίου, και θα δουν την έκθεση φωτογραφίας για τους απόδημους Πάτμιους του εξωτερικού, το πρωί του Σαββάτου 11 Ιουνίου ποδηλατοδρόμοι με οδηγό τον Γιώργο Αμυρά, θα ενώσουν συμβολικά τα 4 πολιτιστικά σημεία του νησιού μας, Μοναστήρι, Αποκάλυψη, Βαπτιστήρι και Καλικατσού, και το απόγευμα σε ημερίδα με κεντρική ομιλήτρια την ιατρό βιοπαθολόγο ,   Καθηγήτρια Προληπτικής Ιατρικής και Διατροφής και αντιπρόεδρο του Ελληνικού Ιδρύματος Υγείας κ. Αντωνία Τριχοπούλου θα γνωρίσουν  τους τρόπους και τις λύσεις για το ΕΥ ΖΗΝ στην καθημερινότητα τους.

 ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΦΕΣΤΙΒΑΛ. http://www.youtube.com/v/RXqTcvkhKk8?hl=el 

Το Φεστιβάλ Γεύσης και Παράδοσης τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μονής Πάτμου, της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου , του Δήμου Πάτμου και της τουριστικής επιτροπής Δήμου Πάτμου.  Μέχρι αυτή τη στιγμή χορηγοί του Φεστιβάλ είναι: Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, PATMOS AKTIS*****SUITES & SPA, HOTEL ROMEOS. DODEKANISOS SEA WAYS, ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ, ΔΗΛΙΤΑΠ, Χριστόδουλος ζαχαροπλαστείο, Κάβα Μίχας, Οίνος Μαλαματίνα.

Το 6ο Φεστιβάλ θα παρουσιάσουν ο  συμπατριώτης μας δημοσιογράφος Αριστείδης Μιαούλης, ο  Γιώργος Αμυράς και η Ρένια Τσιτσιμπίκου του ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ  Σύντομα όλες τις λεπτομέρειες

Η οργάνωση του  6oυ  Φεστιβάλ Γεύσης και παράδοσης  Αιγαίου γίνεται από την τοπική εφημερίδα «Πατμιακά Χρονικά», την «Ένωση Ξενοδόχων Πάτμου» το σύλλογο ΠΑΤΙΝΙΩΤΙΣΣΑ και υποστηρίζεται από τους συλλόγους: «Καμπιωτών η Ευαγγελίστρια», «Χωριανών Όσιος Χριστόδουλος»   «Χορευτικός όμιλος Νέων και φίλων Πάτμου» ΤΟ.ΣΥ.Ν. Πάτμου (Τοπικό Συμβούλιο Νεολαίας), Ένωση Λεμβούχων Πάτμου, ΥΕΤΟΥΣΑ Αγαθονησίου, ΑΡΤΕΜΙΣ Λέρου, ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ΛΕΡΟΥ , Δήμος Λειψών, Πολιτιστικός Σύλλογος Αστυπάλαιας, Λύκειο Ελληνίδων Σύρου, Αγροτουριστικός Συνεταιρισμός Γυναικών Σύρου κ. ά. που θα προστεθούν στη συνέχεια .