patmosweb330

elin330

aegeanlab

Ακούστηκαν

ΚουΚουΜάβλα ArtShop+Books:  “Παιχνίδια με χρώματα και βιβλία” Εκδήλωση για την Library4all

KOUKOUMAVLA

 

Το Σάββατο 28 Μαίου 2022 από τις  5 έως  – 8 μ.μ. στην Koukoumavla ArtShop+Books θα πραγματοποιηθεί event από τους Koukoumavla ArtShop+Books και Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων - Little Bookstores Week με θέμα “Παιχνίδια με χρώματα και βιβλία” και σκοπό να βοηθήσει τις σχολικές βιβλιοθήκες. 

 

Οι επισκέπτες θα παρακολουθήσουν: 

Aφήγηση παραμυθιών με τη Δέσποινα Μελιανού,)
FACE PAINT με τη Μελίσσα και την Αλίκη Σκάρπα

EΚΘΕΣΗ Xειροποίητων quiet book από την Όλγα Βοριά.


Εκτός όμως από αυτή τη μέρα η ΚουΚουΜάβλα ΜΑΖΕΥΕΙ ΒΙΒΛΙΑ (όλο το χρόνο!) για την Library4all !!! ...από ΤΩΡΑ!!!

Τι  και πότε είναι η Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων - Little Bookstores Week

 

Από τις 23 ως τις 28 Μαΐου, η Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων - Little Bookstores Week γίνεται η αφορμή για να δημιουργηθεί ή να μεγαλώσει μια σχολική βιβλιοθήκη.

 

Την εβδομάδα αυτή πολλά Μικρά Βιβλιοπωλεία συγκεντρώνουν βιβλία για το Library4all. Βασικός ρόλος του Library4all είναι να λαμβάνει ενημέρωση για τις ανάγκες των σχολείων σε όλη την Ελλάδα και να τα βοηθά να δημιουργήσουν μία βιβλιοθήκη ή να διευρύνουν την υπάρχουσα συλλογή τους με δωρεές βιβλίων.

Τα βιβλία πρέπει να είναι καινούρια ή σχεδόν καινούρια και να απευθύνονται σε παιδιά 4-12 ετών. Μπορείτε είτε να τα αγοράσετε από τα Μικρά Βιβλιοπωλεία είτε να τα φέρετε από το σπίτι σας. Στη συνέχεια θα έρθουν στα χέρια μας για να πάρουν το δρόμο τους προς τις σχολικές βιβλιοθήκες σε όλη την Ελλάδα που τα έχουν ανάγκη.


Ας αγκαλιάσουμε ένα ή περισσότερα βιβλία και ας βοηθήσουμε να αποκτήσουν τα σχολεία μία προσβάσιμη και ενημερωμένη βιβλιοθήκη, συνδεδεμένη με τη ζωή του σχολείου, με ράφια γεμάτα βιβλία. Άλλη μια αφορμή για να γιορτάσουμε μικροί και μεγάλοι αναγνώστες.KOUKOUMAVLA 2

Φωτό: Το κατάστημα ΚουΚουΜάβλα ArtShop+Books στη Χώρα

 

Δείτε παρακάτω τα Μικρά Βιβλιοπωλεία που θα συγκεντρώνουν βιβλία για το Library4all, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μικρών Βιβλιοπωλείων!
https://littlebookstoresday.gr/library4all/

Βασικός ρόλος του Library4all είναι να λαμβάνει ενημέρωση για τις ανάγκες των σχολείων σε όλη την Ελλάδα και να τα βοηθά να δημιουργήσουν μία βιβλιοθήκη ή να διευρύνουν την υπάρχουσα συλλογή τους με δωρεές βιβλίων.

The role of Library4all revolves around gathering information about what schools across the whole country need, and helping them create a library from scratch or grow their existing collection with book donations.