patmosweb330

elin330

aegeanlab

Ακούστηκαν

Πρόσκληση: Εκπαιδευτικό σεμινάριο - δράση παράκτιου και υποβρύχιου καθαρισμού

all for blue

Η ομάδα της All For Blue και της Ομάδας Αιγαίου ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ σε  Εκπαιδευτικό σεμινάριο και  δράση παράκτιου και υποβρύχιου καθαρισμού μαθητές και δασκάλους. 

 

ΑNΑΦΕΡΟΥΝ: 


Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να σας προσκαλέσουμε στην περιβαλλοντική δράση που έχει προγραμματισθεί να γίνει από κοινού από τον οργανισμό All For Blue και την Ομάδα Αιγαίου στο νησί σας.

 

Η δράση περιλαμβάνει:

• ένα διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα την προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος την Τρίτη 11 Μαΐου στις 6.00 μμ,
• κι έναν παράκτιο και υποβρύχιο καθαρισμό στην παραλία Λαμπή την Τρίτη 18 Μαΐου 2021 στις 10.00 πμ.

Τα σεμινάρια και οι δράσεις της All For Blue ευθυγραμμίζονται πλήρως με τις δράσεις της Διά Βίου Μάθησης και τους στόχους των Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) του φορέα και για αυτό και βρίσκεται υπό την αιγίδα του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. με ΑΠ:7535/486/03-03-2021 για τέταρτο συναπτό έτος.

 

Όσοι μαθητές και δάσκαλοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαδικτυακό σεμινάριο που θα διεξαχθεί την Τρίτη 11/5/2021 στις 6.00 μ.μ. (μια εβδομάδα πριν την βιωματική δράση) θα πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα που επισυνάπτεται στην παρούσα αλληλογραφία.

 

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο All For Blue (google.com)

 

Στα emails που θα δηλωθούν θα τους αποσταλούν και τα πιστοποιητικά παρακολούθησης μετά το πέρας της εκπαίδευσης.

Επιπλέον σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος στη βιωματική δράση παράκτιου καθαρισμού που έχει προγραμματισθεί την Τρίτη 18/5 στην παραλία Λαμπή στις 10.00 π.μ. Με αυτό τον τρόπο τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αφομοιώσουν όλα όσα έμαθαν στο σεμινάριο. Τέλος, στο πλαίσιο της κυκλικής οικονομίας και με την ευγενική χορηγία της Ομάδας Αιγαίου θα τοποθετηθούν στον προαύλιο χώρο του σχολείου σας δύο κάδοι ανακύκλωσης, χωρητικότητας 115 λίτρων, από κοκκοποιημένο πλαστικό που έχει συλλεχθεί σε άλλες παρόμοιες δράσεις της All For Blue.

 

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση/πληροφορία και ελπίζουμε στη συνεργασία σας.