patmosweb330

elin330

aegeanlab

Ακούστηκαν

Ευχαριστήρια από τον Σχολάρχη της Πατμιάδος στον δήμαρχο Πάτμου

PATMIAS KTIRIO

Την παρακάτω   επιστολή έστειλε ο σχολάρχης της Πατμιάδος κ. Γιάννης Ζαρκαδούλας στον δήμαρχο κ. Λευτέρη Πέντε για τις  επισκευαστικές εργασίες   στο κτίριο της ΠΑΤΜΙΑΔΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

 

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,


Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για τις σημαντικές εργασίες (ελαιοχρωματισμός αιθουσών, συντήρηση ξύλινων κουφωμάτων, καθαρισμός εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, απολύμανση κλπ), οι οποίες πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού στην Πατμιάδα.


Η κίνησή σας αυτή αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς γίνεται για πρώτη φορά από το Δήμο Πάτμου.
Χαιρόμαστε που υπήρξατε συνεπής στη δέσμευσή σας να στηρίξετε εμπράκτως το αρχαιότερο σε λειτουργία και ιστορικότερο σχολείο της Ελλάδας. Η άμεση ανταπόκρισή σας εξασφάλισε την ομαλή επανέναρξη της νέας σχολικής χρονιάς σε μια χρονική περίοδο πρωτόγνωρη για τη χώρα μας λόγω της πανδημίας του COVID19 και αποτέλεσε μέγιστη συνεισφορά στις προσπάθειες που γίνονται επ’ ωφελεία της υγείας των μαθητών και εκπαιδευτικών μας.

 

Μέσω εσάς, θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον Αντιδήμαρχο Κυκλικής Οικονομίας, Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης κ. Μιχάλη Κωνσταντά για την σταθερή υποστήριξη, τον πρόεδρο των σχολικών επιτροπών κ. Δημήτρη Κάβουρα για το αμέριστο ενδιαφέρον καθώς και τους υπαλλήλους του Δήμου και τους υπεύθυνους συνεργείων οι οποίοι εργάστηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να ολοκληρωθούν
εγκαίρως αυτές οιαπαραίτητες εργασίες.


Η σταθερή υποστήριξη που έχετε επιδείξει μέχρι σήμερα, πρόσφερε σε όλους μας ένα αίσθημα αλληλεγγύης που μας οπλίζει με δύναμη και πείσμα για τη συνέχιση του δύσκολου έργου μας.


Προσβλέπουμε στην πολύτιμη αρωγή σας και μελλοντικά.EFXARISTHRIO ZARKADOULAS