patmosweb330

elin330

aegeanlab

Ακούστηκαν

Κυβίστηση του Δημοτικού συμβουλίου για την παραλία Λιβάδι Γερανού

LIVADI GERANOS Κυβίστηση (κοινώς κωλοτούμπα) κάνει το Δημοτικό συμβούλιο για την παραλία Λιβάδι Γερανού σχετικά με την οριακή κατά πλειοχηφία απόφαση του για  την οργάνωση της  με ξαπλώστρες και ομπρέλλες . 

 

Και όλα αυτά μετά την θύελλα αντιδράσεων, και την μετά την απόφαση ώριμη προσέγγιση της από 7 συμβούλους,  οι οποίοι κατέθεσαν αίτημα για έκτακτη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου. Κυβίστηση άκαναν για το ίδιο θέμα πριν 3 χρόνια. 

Το πρακτικό της συνεδρίασης αναφέρει: 

 

Σας προσκαλούμε τη 2α τρέχοντος μηνός Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00 στο Δημοτικό Κατάστημα, σε έκτακτη συνεδρίαση, σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 67 του Ν.3852/2010 για την συζήτηση των κάτωθι θεμάτων :
1.- Συζήτηση και επανεξέταση της ληφθείσας υπ’ αριθμ. 17/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τη δημοπράτηση παραλιών
2.- Αίτηση Συλλόγου Καμπιωτών «Η Ευαγγελίστρια» περί επιχορήγησης για πραγματοποίηση καρναβαλιού.

Τα θέματα είναι κατεπείγοντα διότι: α) έχει κατατεθεί από επτά (7) Δημοτικούς Συμβούλους αίτημα σύγκλησης του Δημοτικού Συμβουλίου περί συζήτησης και επανεξέτασης της ληφθείσας υπ’ αριθμ. 17/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τη δημοπράτηση παραλιών
β) Η αίτηση του Συλλόγου Καμπιωτών αφορά επιχορήγηση για το Καρναβάλι το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 19/2/2018 και πρέπει άμεσα το Σώμα να αποφασίσει επί της αιτήσεως.


Ο Πρόεδρος

Γαμπιέρης Αντώνης