patmosweb330

elin330

aegeanlab

ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ: Γιατί και ποιοι με κατηγορούν. Με τους περισσότερους συμπατριώτες και ασθενείς μου έχω πολύ καλή σχέση.

 

damianos-PROSOPA

 

Συνέντευξη μας παραχώρησε ο διευθυντής παθολογίας του Κ.Υ.Πάτμου  ιατρός κ. Δαμιανός Ασλάνογλου. Στο βίντεο που ακολουθεί ο κ. Ασλάνογλου απαντά σε ερωτήσεις που σχετίζονται με τις κατηγορίες από  πολίτες της Πάτμου στη συνέλευση για τα προβλήματα του Κ.Υ.Πάτμου, και ποιοι είναι οι λόγοι που τον κατηγορούν καθώς και  στις σχέσεις του με τους συμπατριώτες του και τους ασθενείς του.

 

 

Στη συνέντευξη επίσης ο κ. Ασλάνογλου αναφέρεται στις ελλείψεις και με ποιο οργανόγραμμα θα προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες το ΚΎ.Πάτμου.

Αν και ο κ. Ασλάνογλου προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ένα μικρό κέντρο υγείας, που η πρόσβαση του σε δεδομένα ιατρικής φύσεως γίνεται μόνο από τη βιβλιογραφία και το διαδίκτυο,    εκείνος   ανανεώνει και εμπλουτίζει τις ιατρικές   γνώσεις του προς όφελος των ασθενών του,  συμμετέχοντας πολύ συχνά σε συνέδρια και σεμινάρια στην Ελλάδα και στο  Εξωτερικό με αντικείμενο την ιατρική κα την ειδικότητα του. Το στοιχείο αυτό αποτελεί και δικλείδα  εμπιστοσύνης της επιστημονικής του κατάρτισης.

http://www.youtube.com/watch?v=2TG1DI5aq28&