patmosweb330

elin330

aegeanlab

Περιοδεία Βασίλη Υψηλάντη υποψήφου Βουλευτή με τη Ν.Δ. στο νομό μας.

 

VASILHS-YPSILANTISjpg

O υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Υψηλάντης, το πρωί του Σαββάτου , μόλις επέστρεψε στη Ρόδο από την Κω, όπου είχε περιοδεύσει επί διήμερο, επισκέφθηκε την λαϊκή αγορά, όπου συναντήθηκε με παραγωγούς και πολίτες και συζήτησε μαζί τους για θέματα που αφορούν την καθημερινότητα, το κόστος ζωής καθώς και τα προβλήματα των παραγωγών της περιοχής μας.

 

Το απόγευμα παρακολούθησε τον αγώνα μπάσκετ του Κολοσσού με τον Παναθηναϊκό και έζησε μαζί με όλους τους φιλάθλους την μεγαλειώδη νίκη της ομάδας μας. Με δήλωση του επαναδιατύπωσε την πρόταση για δημόσια δέσμευση των πολιτικών, των κομμάτων και των φορέων, για την άμεση επιδίωξη επέκτασης του Βενετοκλείου

Αμέσως μετά παρακολούθησε την πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε η τοπική οργάνωση της ΝΔ, στο Πνευματικό Κέντρο Καλυθιών .με ομιλητή τον δικηγόρο Γιάννη Φλεβάρη, σχετικά με την πολιτική κατάσταση και την ανάγκη της αυτοδύναμης εκλογής της ΝΔ.

Κυριακή περιόδευσε στη Νότια Ρόδο και το απόγευμα παρακολούθησε την προεκλογική εκδήλωση της ΝΔ με ομιλητή τον Αντιπρόεδρο του κόμματος, Δημήτρη Αβραμόπουλο.