patmosweb330

elin330

aegeanlab

ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον 36χρονο Δημήτρη Θάνο γιο του Δημάρχου Σάμου Στέλιου Θάνου και υποψήφιο Βουλευτή με το ΠΑΣΟΚ στο Νομό Σάμου.
Μόλις το προηγούμενο βράδυ είχε ανακοινωθεί από το ΠΑΣΟΚ ότι θα είναι εις εκ των τριών υποψηφίων βουλευτών στις επικείμενες εκλογές.
Ο Δημήτρης Θάνος έπαθε έμφραγμα μέσα στο μπάνιο του σπιτιού του.
Το νησί της Σάμου έχει βυθιστεί στο πένθος και όλοι,  φίλοι και πολιτικοί αντίπαλοι έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για τον νεαρό, δραστήριο Δημήτρη που είχε όλη τη ζωή μπροστά του.

Αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:  "Σπάνια παίζει η μοίρα τόσο σκληρά και άδικα παιχνίδια, όπως αυτό που μας έπαιξε με τον ξαφνικό χαμό του Δημήτρη Θάνου, ενός νέου δυναμικού ανθρώπου, πάνω στον οποίο είχαμε στηρίξει τόσες ελπίδες για την παράταξη και τον τόπο, με τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιό μας στη Σάμο. Δεν υπάρχουν λόγια αυτή τη στιγμή, παρά μόνο θερμά συλλυπητήρια στους γονείς του, στην οικογένειά του, στους φίλους του, στους δικούς του ανθρώπους".

Η κηδεία θα γίνει την Πέμπτη στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγ. Σπυρίδωνος.

Η οικογένειά του επιθυμεί, αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα, από όποιον επιθυμεί, στην Ιερά Μητρόπολη Σάμου και Ικαρίας, για το Παντοπωλείο της Αγάπης.