patmosweb330

elin330

aegeanlab

Ολοκληρώθηκε η SUMMER HOLIDAYS EXPO

Ξεπέρασαν τους 5.000 οι επισκέπτες της 5ης Έκθεσης Καλοκαιρινών Διακοπών, SUMMER HOLIDAYS EXPO , που διοργάνωσε η Helexpo, στην Αθήνα από 20 έως 22 Μαϊου.

summerexpmousi

Την τελετή των εγκαινίων πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Γ. Κολέτσος μαζί με τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της HELEXPO, κ. Πάρι Μαυρίδη, ενώ παρευρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Π. Τατούλης και πλήθος εκπροσώπων του τουρισμού και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις το Σάββατο και την Κυριακή όπως η Ημερίδα με θέμα τον τουρισμό ευεξίας & Spa, τα τοπικά χορευτικά συγκροτήματα και οι κληρώσεις των πλούσιων δώρων έδωσαν στην έκθεση ένα ιδιαίτερο χρώμα. summerexp3

Από τα Δωδεκάνησα, μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν, η θεματική περιφερειάρχης, υπεύθυνη για θέματα Τουρισμού κ. Δέσποινα Σώζου - Διακοσταυριανού, ο δήμαρχος Πάτμου κ. Γρηγόρης Στόικος, Λέρου Μιχάλης Κόλλιας, ,   καθώς και εκπρόσωποι των δήμων και φορέων. Τα δύο μουσικοχορευτικά συγκροτήματα, Λέρου και Πάτμου, χάρισαν ξεχωριστές στιγμές στους επισκέπτες, στον άνετο χώρο των περιπτέρων των νησιών μας.

 Στο περίπτερο της Πάτμου διανεμήθηκαν το έντυπο του Δήμου Πάτμου και ο GUIDE Patmos Patmostimes.

Προσφέρθηκαν επίσης 700 πουγκιά από το ζαχαροπλαστείο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ.