Η συγγραφέας Φλώρα Τζελέπη στο Διεθνές Σαλόνι Βιβλίου στο Τορίνο με το βιβλίο της “Με είκοσι μαχαιριές”

Η  συγγραφέας Φλώρα Τζελέπη, γνωστή  από το μυθιστόρημα της ” Το κορίτσι από το πουθενα” η υπόθεση του οποίου  εξελίσσεται στην Πάτμο, είναι φέτος  προσκεκλημένη του  Διεθνούς Σαλονιού  Βιβλίου του Τορίνο που είναι αφιερωμένο στην Ελλάδα και την ελληνική γλώσσα.

Στις 13 Μαΐου στις 6 μ.μ θα παρουσιάσει το μυθιστορημα της ” Με είκοσι μαχαιριές” και θα μιλήσει με θέμα  την ελληνική γλώσσα.

Η συζήτηση θα λάβει χώρα στο Palazzo- circolo dei letteri το Πνευματικό Κέντρο του Τορίνο με θέμα την σύγχρονη ελληνική λογοτεχνική δημιουργία και τον τρόπο που διαμορφώνει  την πολιτισμική εικόνα της Ελλαδας .

Στην εκδήλωση θα παρευρίσκεται και ο  Υφυπουργός Πολιτισμού Ιάσων Φωτήλας.

Κοινοποιήστε:
Κύλιση στην κορυφή