patmosweb330

elin330

aegeanlab

Life Style

Τιμητικη διακριση για την « Ιωαννης Ρουσσης Μεσιτες Ασφαλισεων ΕΠΕ» απο τον ομιλο ΙNTERAMERICAN.

  ROYSIS-1 

 

2η  σε νέα παραγωγή Υγείας πρακτορειακού δικτύου για το 2010

H « Ιωάννης Ρούσσης Μεσίτες Ασφαλίσεων ΕΠΕ» βραβεύτηκε  από την INTERAMERICAN  για την παραγωγική δραστηριότητα που επέδειξε στον κλάδο Υγείας  το 2010.

Ο κ. Ρούσσης έχει  δώσει ιδιαίτερη έμφαση στα προϊόντα υγείας του ομίλου.

Σε  εορταστική βραδιά που διοργάνωσε ο όμιλος INTERAMERICAN με χαρακτηριστικό τίτλο «Μαζί μία Δύναμη» που έγινε σε γνωστό κέντρο διασκέδασης της Αθήνας, βραβεύτηκαν εταιρίες πρακτόρων και μεσιτών για τις επιδόσεις τους το 2010 καθώς και η τράπεζα Μillenium.

Στη νέα παραγωγή υγείας διακρίθηκαν οι εταιρίες: 1.    ING Ελληνική ΑΕ Μεσιτείας, 2.Ιωάννης Ρούσσης Μεσίτες Ασφαλίσεων ΕΠΕ 3. Infotrust AE Η εταιρία «Ιωάννης Ρούσσης Μεσίτες Ασφαλίσεων ΕΠΕ» με διακριτικό τίτλο «IGR Insurance Brokers LTD» εδρεύει στο Περιστέρι επί της οδού Εθνάρχου Μακαρίου 36 (τηλ. κέντρο 210-5781811) ιδρύθηκε το 2007 και συνεργάζεται με δώδεκα Ασφαλιστικές Εταιρίες. Αποκλειστικό  της έργο είναι η ασφάλιση του πελάτη, χωρίς να δεσμεύεται ως προς την επιλογή της ασφαλιστικής εταιρίας.

Στόχος για το 2011 είναι η ανάπτυξη εργασιών σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές τόσο σε προϊόντα υγείας όσο και στους υπόλοιπους κλάδους κρατώντας σταθερά τα ποσοστά διατηρησημότητας και ανανεωσιμότητας των συμβολαίων και προβαίνοντας εκ νέου σε χρηματο-οικονομικό και ασφαλιστικό σχεδιασμό για κάθε πελάτη της. Τέλος, δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη ασφαλιστικών εργασιών σε συνεργασία με εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, με στόχο την εξέλιξή της σε μια ισχυρή μονάδα.

Η παραπάνω φωτογραφία είναι από την βράβευση και διακρίνονται: οι κ.κ. Γ. Κώτσαλος Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου INTERAMERICAN και Πρόεδρος της  Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών, Ι. Ρούσσης Μεσίτης Ασφαλίσεων και Γ. Μαυρέλης Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing του ομίλου INTERAMERICAN.)