patmosweb330

elin330

aegeanlab

Life Style

ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΟ ΔΗΛΙΤΑΠ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δεδομένου ότι η εγκύκλιος για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου δεν έχει ακόμα εκδοθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών, αλλά και της γενικότερης αβεβαιότητας όσον αφορά στη συνέχιση τέτοιου είδους προσλήψεων, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάτμου εξετάζει την πιθανότητα ανάθεσης της παροχής υπηρεσιών καθαριότητας στο λιμένα Σκάλας Πάτμου σε ιδιώτη.

Οι υπηρεσίες καθαριότητας που αυτός θα παρέχει αφορούν σε καθημερινό σάρωμα (σκούπισμα) του λιμένα Σκάλας (προβλήτα Ε/Γ-Ο/Γ σκαφών, προβλήτα ελλιμενισμού ημεροπλοίων, παλιάς μαρίνας και καταφυγίου τουριστικών σκαφών), άδειασμα των κάδων απορριμμάτων, αποψίλωση και καθαρισμό του φυτεμένου χώρου μεταξύ της παλιάς μαρίνας και της παραλιακής οδού, καθαρισμό των λοιπών κοινόχρηστων χώρων, καθώς και βάψιμο των ιστών φωτισμού και των δεστρών μία φορά ανά έτος.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάληψη αυτής της υπηρεσίας είναι η πραγματοποίηση έναρξης επιτηδεύματος για την παροχή υπηρεσιών καθαριότητας στην αρμόδια Δ.Ο.Υ.

Εφόσον υπάρχουν ενδιαφερόμενοι για την παροχή υπηρεσιών καθαριότητας επί δέκα μήνες έναντι ποσού 20.000 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. για λογαριασμό του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάτμου, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την Υπηρεσία μας.

 

                                                                                                                   Ο Πρόεδρος

                                                                                                            Αθανάσιος Ελισσαίου