patmosweb330

elin330

aegeanlab

Life Style

H Μαρία Μιχελή με καταγωγή από την Πάτμο υποψήφια με το κόμμα ΠΑΤΡΙ.Δ.Α

MARIA ME MPOGDANO

ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΗ

H Μαρία Μιχελή είναι κόρη του Εμμανουήλ  Μιχελή γιου του αείμνηστου Δημήτραρου και της Σοφίας που γεννήθηκε στην Πάτμο.

Ο πατέρας της ήταν εξαίρετος  δάσκαλος. Διετέλεσε Διευθυντής Δημοτικού σχολείου και υπηρέτησε την εκκλησία ως δεξιός ιεροψάλτης  επί  σειρα ετών. 

Με την παρακάτω ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΗ ανακοίνωση, η Μαρία Μιχελή, ενημερώνει  τους συμπολίτες της για την υποψηφιότητα της στις εθνικές εκλογές του 2023 με το κόμμα ΠΑΤΡΙΔΑ του Κωνσταντίνου Μπογδάνου . Η Μαρία Μιχελή είναι Φιλόλογος  και έχει Μεταπτυχιακό στην  Ευρωπαϊκή Πολιτική & Διακυβέρνηση. 

 

 

Αγαπητοί Συμπολίτες, αγαπητοί Δωδεκανήσιοι. 


MIXELH MARIAΟνομάζομαι Μαρία Μιχελή και στις προσεχείς εθνικές εκλογές αποφάσισα να συνταχθώ με το κόμμα Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής (ΠΑΤΡΙ.Δ.Α) του Ανεξάρτητου βουλευτή Κωνσταντίνου Μπογδάνου με το οποίο θα είμαι υποψήφια βουλευτής Δωδεκανήσου.

Η απόφαση μου αυτή είναι απόλυτα συνδεδεμένη με την αίσθηση καθήκοντος και την αγάπη μου για την πατρίδα. Η πολιτική μου πορεία και οι διαρκείς αγώνες μου, δεν μου επιτρέπουν να μείνω αμέτοχη απέναντι στον μηδενισμό και την ισοπέδωση λογικής και αξίων.


Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1962 ενώ από πολύ μικρή ηλικία. ασχολήθηκα με την πολιτική. Στο παρελθόν έχω διεκδικήσει την ψήφο του ελληνικού λαού ως υποψήφια ευρωβουλευτής αλλά και την ψήφο των συμπολιτών μου και των Δωδεκανήσιων ως δημοτική σύμβουλος και υποψήφια βουλευτής.

Είμαι φιλόλογος, απόφοιτη του τμήματος κλασικής φιλολογίας του πανεπιστημίου Κρήτης ενώ κατέχω μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Ευρωπαϊκή Πολιτική και Διακυβέρνηση.

Επιπρόσθετα έχω συμμετάσχει σε δεκάδες εκπαιδευτικά σεμινάρια και διαθέτω χρόνια εμπειρία σε θέματα διαχείρισης εκπαιδευτικών προγραμμάτων καθώς επίσης και σε θέματα διοίκησης εκπαιδευτικών μονάδων. Έχω εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης σε ινστιτούτα και κρατικά ιδρύματα ενώ είμαι μέλος και σε ευρωπαϊκές εκπαιδευτικές ενώσεις.

Ο πατέρας μου, Μάνος, καταγόταν από την Πάτμο και υπηρέτησε ως δάσκαλος για πάνω από 20 χρόνια στο Μαστιχάρι της Κω ενώ η μητέρα μου, Δέσποινα, καταγόταν όπως και εγώ από την Ρόδο. Έχω δυο γιούς, τον Μάνο και τον Μιχάλη.
Για αυτά τα παιδιά, όπως και για όλους τους νέους και το μέλλον της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας,  δεσμεύομαι να αγωνιστώ και να παλέψω. Δίπλα σε όλους τους Δωδεκανήσιους και τις ανάγκες τους.


LOGOTYPO KOMA PATRIDAΘα προχωρήσουμε μαζί με δύναμη και αλήθεια, πίστη και υπομονή. Με γνώμονα το εθνικό συμφέρον χωρίς παρωπίδες και εξαρτήσεις.
Για να διαμορφώσουμε μια νέα Ελλάδα!
Για την ΠΑΤΡΙΔΑ!
Για το αύριο των παιδιών μας!

Μαρία Μιχελή
Φιλόλογος
Μεταπτυχιακό Ευρωπαϊκή Πολιτική & Διακυβέρνηση
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ με το κόμμα ΠΑΤΡΙΔΑ

Email: mixelimphl@hotmail.com
Τηλ: 6994996509
Τηλέφωνο κόμματος Αθήνα: 2102241460
FB: Maria Mixeli
Instagram: Mixeli_maria
Ιστοσελίδα κόμματος : https://patrida.net/