patmosweb330

elin330

aegeanlab

ΙΝ ΚΑΙ OUT

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 

Το πρόγραμμα του εορτασμού της επετείου της 28ης Οκτωβρίου που έχει ανακοινωθεί από το Δήμο Πάτμου έχει ως εξής:

 ΠΕΜΠΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011

Α) Γενικός Σημαιοστολισμός Δημοσίων, Δημοτικών, ιδιωτικών καταστημάτων, οικιών και των πλοίων που θα ναυλοχούν στο λιμάνι από το πρωί της 27ης μέχρι τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου 2011.

Β) Φωταγώγηση, των Δημοσίων, Δημοτικών καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης .

Γ) Ομιλίες με θέμα την ιστορική σημασία της Επετείου από δασκάλους και καθηγητές στα σχολεία.

Δ) Ώρα 12: 00 Προσκύνημα και κατάθεση στεφάνων από εκπαιδευτικούς και μαθητές α) της Πατμιάδος Σχολής και του Δημοτικού Σχολείου Χώρας στην προτομή του Εμμανουήλ Ξάνθου στη Χώρα, β) Λυκείου, τεχνική Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου, Γυμνασίου και Δημοτικού Σχολείου Σκάλας στην προτομή του Εμμανουήλ Ξάνθου στη Σκάλα και γ) Δημοτικού Σχολείου Κάμπου στο Ηρώο Κάμπου.

 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011

Α) Ώρα 07:30 Γενική κωδωνοκρουσία σε όλες τις εκκλησίες

Β) Ώρα 10:30 Π.Μ. δοξολογία στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου και εκφώνηση του πανηγυρικού, από τον Διευθυντή του Δημ. Σχολείου Χώρας, κ. Παντελή Μελιανού.

Γ) Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο του Αγωνιστή και πρωτεργάτη της Φιλικής Εταιρείας Εμμανουήλ Ξάνθου και κατάθεση στεφάνων από τους κ.κ. Δήμαρχο, Διοικητή του 8ου Τ.Ε. , Διοικητή του Α.Τ. Πάτμου και Λιμενάρχη Πάτμου.

Δ) Τήρηση ενός λεπτού σιγή. Εθνικός ύμνος.

Θα ακολουθήσει ΠΑΡΕΛΑΣΗ