patmosweb330

elin330

aegeanlab

Ακούστηκαν

120 αθλητές συμμετείχαν στον 4ο Σκοπευτικό αγώνα του Σκοπευτικού ομίλου Πάτμου. Μεγάλη η επιτυχία της διοργάνωσης

1

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Σκοπευτικός Όμιλος Πάτμου για ακόμη μια χρονιά διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την Παρασκευή 3, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2022, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Πάτμου, Σκοπευτικό Αγώνα Επιπέδου 2 προς τιμήν της 75ης Επετείου της Ενσωμάτωσης των Δωδεκανήσων με την Ελλάδα. Τον τέταρτο σε σειρά επετειακό μας αγώνα  τίμησαν με την συμμετοχή τους ακόμα περισσότεροι σκοπευτές και φίλοι του Αθλήματος της Πρακτικής Σκοποβολής εκπροσωπώντας 17 Αθλητικά Σωματεία από όλη την Ελλάδα και φτάνοντας τους 120 αθλητές και συνολικά πάνω από 150 επισκέπτες.


Την Κυριακή 5 Μαρτίου στο «ΠΑΤΜΙΟΝ» Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πάτμου τιμήθηκαν με κύπελα και αναμνηστικά οι Αθλητές που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους στους αγώνες, τα μέλη της Διοίκησης Πεδίου που εξασφάλισαν την ομαλή διεξαγωγή του Αγώνα αλλά και οι Φορείς που συνέβαλαν στην άρτια αυτή διοργάνωση.

 

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Έπαρχος Καλύμνου κος Εμμανουήλ Μουσελής, , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κος Σεραφείμ Μπλούκας και οι Αντιδήμαρχοι Μιχαήλ Κωνσταντάς και Κοκκώνης Ελευθέριος.