patmosweb330

elin330

aegeanlab

Life Style

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ, ΚΑΜΑΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Προς Πατμιακα χρονικα
Από Παλμοζα Ο.Ε.

Σε απάντηση του δημοσιεύματος σας στην ιστοσελίδα σας θα και βλέποντας την δημοσιογραφική σας ερευνά για το πρόβλημα που πρόεκυψε στο νησί μας με την παροχή καύσιμων θα ήθελα να σας απαντήσω τα εξής μιας και δεν μπήκατε καν στην διαδικασία να ρωτήσετε τον άμεσα εμπλεκόμενο ως οφείλατε αλλά αποκλειστικά ενημερωθήκατε από τον νέο Δήμαρχο που ουδεμία σχέση έχει με το πρατήριο μας και μας προκαλεί τεράστια εντύπωση προς τι η εμπλοκή του. Καταρχήν θα ήθελα να σας πω ότι η εταιρεία μας δεν οφειλή ούτε ένα ευρώ στην εταιρεία Αργώ πέρα των υποχρεώσεων της που προκύπτουν από μια εμπορική συνεργασία και στην εν λογω περίπτωση ο κυβερνήτης του δεξαμενόπλοιου Χρυσάνθη ενέργησε αποκλειστικά μόνος του φεύγοντας από το νησί γιατί προφανώς τα καύσιμα τα οποία είχαν παραγγελθεί δεν είχαν φορτωθεί ώστε να παραδοθούν στην εταιρεία μας . Δεύτερον κανένας Δήμαρχος δεν έφερε την τροφοδοσία στο νησί μας παρά μονο οι δικες μας ενέργειες και οι δικες μας φωνές προς την εταιρεία την οποία συνεργαζόμαστε προκειμένου να εξυπηρετήσουμε το νησί. Τέλος θα ήθελα ο Δήμαρχος να ασχοληθεί περισσότερο με αυτά που μας οφείλει δηλαδή τα χρήματα των τελευταίων 5 μηνών για την παροχη καυσιμων προς τον Δημο παρά να κάθετε να λαϊκίζει στους δρόμους και να μας δυσφημεί όπως έκανε . Προφανώς εσείς όπως και ο νέος Δήμαρχος προκαλέσατε ένα πανικό στον κόσμο με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις γιαυτο και ο κόσμος προσήλθε στο πρατήριο μας λες και δεν υπήρχε αύριο. Θα ήθελα επίσης να σας υπενθυμίσω ότι κατά την διάρκεια του καλοκαιριού γιατί δεν πρόεκυψε πρόβλημα τότε με τις απεργίες των φορτηγών ? Ως συνήθως όλοι κρίνονται για τα κακώς κείμενα και ποτέ για τα καλός κείμενα και ως συνήθως η κακεντρεχής έχουν επιλεκτική μνήμη.
Τέλος αυτό που έχω να πω είναι ότι εμείς θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα την λειτουργία μας όπως κάναμε τα τελευταία 3 χρόνια θα συνεχίσουμε να παρέχουμε καύσιμα στο νησί μας και δεν απασχολούμαστε με τις εκαστοτε απειλές από διαφόρους ανεγκέφαλους που νομίζουν ότι είμαστε υποχρεωμένοι να τους παράσχουμε τις υπηρεσίες μας γιατί το πρατήριο δημιουργήθηκε αποκλειστικά με δικά μας κεφάλαια όπως και με δικες μας ενέργειες χωρίς καμία ανάμιξη του Δήμου μιας και είναι σε δικια μας ιδιοκτησία προφανώς αυτό συγχέετε με το άλλο πρατήριο που αντιθέτως είναι σε δημοτική ιδιοκτησία και λογοδοτεί στον Δήμο μας.
Επιφυλλασομε για κάθε νόμιμη ενέργεια που θα προκύψει απέναντι στα άρθρα σας και παρακαλώ την εν λογω επιστολή να την δημοσιεύσετε ως έχει και όχι επιλεκτικά όπως κάνετε συνήθως

Σας ευχαριστώ πολύ

Καμαράτος Ηλίας

 

Η Απάντηση μας   

Κύριε Καμαράτε,

Δημοσιεύουμε την απάντηση σας στα ρεπορτάζ  μας, αλλά πρέπει να σας πω ότι το σχόλιο σας, « να την δημοσιεύσετε ως έχει και όχι επιλεκτικά, όπως κάνετε συνήθως» μας αδικεί και   αποτελεί λασπολογία.

Σας προκαλούμε λοιπόν να μας πείτε πότε στείλατε απάντηση για κάποιο θέμα στην εφημερίδα μας, ηλεκτρονική ή έντυπη και δεν τη καταχωρήσαμε ως είχε. Σας προκαλούμε κύριε Καμαράτε, γιατί δεν έγινε ποτέ.

Να σας ενημερώσουμε επίσης, ότι τα  δημοσιεύματα μας έγιναν  πολύ μετά την έναρξη του   προβλήματος και όταν είχαν δημιουργηθεί οι ουρές στο βενζινάδικο. Υπάρχουν οι ημερομηνίες και οι φωτογραφίες στα ρεπορτάζ.

Άρα δεν προκαλέσαμε εμείς «ένα πανικό στον κόσμο με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις».

Και τέλος ο κ. δήμαρχος ήταν η τελευταία από τις πηγές μας , το θέμα συζητήθηκε στο Δ.Σ., στο ρεπορτάζ μας θα έχετε ακούσει και ηχητικό με κόσμιες δηλώσεις του δημάρχου, ενώ  είχαν  προηγηθεί για την ενημέρωση πολλές άλλες πηγές και κυρίως οι κάτοικοι που αντιμετώπιζαν το πρόβλημα.  Θελήσαμε να ζητήσουμε και τη δική σας θέση, αλλά δεν σας βρήκαμε στο τηλέφωνο του βενζινάδικου που σας αναζητήσαμε δύο φορές, γιαυτό με ικανοποίηση δημοσίεουμε και τις δικές σας θέσεις.

Σμαράγδα Μουλιάτη