patmosweb330

elin330

aegeanlab

Life Style

ΕΛΕΝΗ ΜΑΥΡΟΓΑΛΟΥ : ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΜΑΙ, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, με την παράταξη “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΜΟ” με υποψήφιο Δήμαρχο τον Ελευθέριο Πέντε. 

MAVROGALOU

ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Αγαπητές και αγαπητοί μου συμπολίτες, 

 

Στο απερχόμενο δημοτικό συμβούλιο, που είχα την τιμή να εκπροσωπήσω τους συμπολίτες μου, πορεύτηκα για ακόμη μια φορά, με αποκλειστική πυξίδα το καλό του τόπου μας και οδηγό την εμπειρία, τις γνώσεις και την αγάπη μου για το νησί μας. Υπήρξαν στιγμές που επικρότησα τις θετικές πρωτοβουλίες της δημοτικής αρχής και άλλες που δε δίστασα να ασκήσω κριτική και να καυτηριάσω τα κακώς κείμενα, ούσα απέναντι σε ζητήματα που έκρινα ότι δεν ήταν προς όφελος του Δήμου και των συνδημοτών μου.

 

Είναι πλέον σαφές ότι η διοίκηση του τόπου μας απαιτεί υπευθυνότητα, ομαδικότητα και στοχευμένες ενέργειες. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι πεδίο ικανοποίησης προσωπικών φιλοδοξιών, αφηρημένων υποσχέσεων και συστράτευσης ετερόκλητων δυνάμεων, με μόνο κοινό στόχο την κατάκτηση της εξουσίας, διχως προγραμματισμό και συντονισμένη δράση. 

 

Ως άνθρωπος που προσπαθώ, κυρίως, να είμαι χρήσιμη και ωφέλιμη στην κοινωνία, επιλέγω, στην πορεία των χρόνων αυτών, να λειτουργώ με πρόγραμμα, συνέπεια, όραμα και δημιουργική προσέγγιση. Η έλλειψη προγραμματικών θέσεων και η υπόσχεση μικροπολιτικών δεσμεύσεων, με απώτερο στόχο τη «νίκη» και τα αξιώματα, με έβρισκαν και θα με βρίσκουν πάντα απέναντι.  

 

Αξιολογώντας με μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα αφενός τα πεπραγμένα των τελευταίων τεσσάρων ετών και αφετέρου τις θέσεις και συνθέσεις, που διαμορφώνονται στο νησί μας, κατά την τρέχουσα προεκλογική περίοδο, πιστεύω ότι η μόνη ρεαλιστική απάντηση στις προκλήσεις της επόμενης ημέρας του Δήμου Πάτμου είναι η ομάδα και οι θέσεις των συμπολιτών μας που απαρτίζουν την παράταξη “ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΜΟ” με υποψήφιο Δήμαρχο τον Ελευθέριο Πέντε.

 

Οφείλουμε, περισσότερο από ποτέ, να διορθώσουμε λάθη του παρελθόντος και να χαράξουμε νέες πολιτικές προόδου για το νησί μας, αναλαμβάνοντας την υποχρέωση να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων μίας χρηστής και αποτελεσματικής Διοίκησης, όπως αρμόζει στην Πάτμο και στους Πατμίους. 

 

Για τους λόγους αυτούς, με ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη για την επιλογή μου αυτή, ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΜΑΙ, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, με την παράταξη “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΜΟ” με υποψήφιο Δήμαρχο τον Ελευθέριο Πέντε

 

Συνεχίζω πιστά να στέκομαι πλάι σας, να ονειρεύομαι την Πάτμο της υγιούς ανάπτυξης, να υπερασπίζομαι το καλό του τόπου μας και να αντιστέκομαι σε παρωχημένες πρακτικές. 

 

Μετά τιμής,

Ελένη Δ. Μαυρόγαλου

Δικηγόρος 

Δημοτική Σύμβουλος Πάτμου



Υ.Γ. «Άλλαζε απόψεις, αλλά κράτα τις αρχές σου. Άλλαζε τα φύλλα, αλλά κράτα άθικτες τις ρίζες.»  Βίκτωρ Ουγκό.