patmosweb330

elin330

aegeanlab

Life Style

Επιτυχημένη η παράσταση LOOT της ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΤΜΟΥ

theatrikh omada patmou3

 

του Νίκου Μελιανού

Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία πολλών θεατών, η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΤΜΟΥ ολοκλήρωσε τις παραστάσεις του έργου LOOT του JOE ORTON'S ή ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ.

 

Οι παραστάσεις δόθηκαν στο θεατράκι του πνευματικού κέντρου 6 7 και 8  Μαϊου  2022 και ήταν ένα έργο εντασσόμενο στην μαύρη κωμωδία αφού μιλάει με σατυρικό και ανελέητα κωμικό τρόπο για την κοινωνική συμπεριφορά, τη στάση μας απέναντι στο θάνατο την οικογένεια την εκκλησία, την αστυνομία, τη σεξουαλικότητα, την απληστία, τη νομιμοφροσύνη, το δογματισμό που σαρκάζονται από το συγγραφέα μη αφήνοντας τίποτα όρθιο.
Οι ρόλοι των ηθοποιών λες και ήταν ραμμένοι για το ταπεραμέντο τους και μάλιστα αυτή η παρεϊστικη ομάδα κατάφερε να κερδίσει και τον πιο απαιτητικό θεατή.


Βασικοί πρωταγωνιστές οι οποίοι υπερέβαλlαν εαυτούς ήταν:  o Δημήτρης Γιάνναρος, ο Γιάννης Μαγκλής, η Φλώρα Καμπόσου, ο Θόδωρος Μανιώτης που ήταν και ο σκηνοθέτης του έργου, ο Θεολόγος Κούμανης και ο Βλάσης Κάππος, ενώ μεγάλο μέρος της επιτυχίας των παραστάσεων πρέπει να πιστωθεί στους συντελεστές της παράστασης που εκτός του Θ. Μανιώτη ως σκηνοθέτη ήταν:

Μαρία Αριάδνη Βακράτση στην επιμέλεια σκηνικών, επιμέλεια κοστουμιών Ειρήνη Νικολάου, επιμέλεια αφίσας και προγράμματος ο Νίκος Σπύρου και η Δέσποινα Βακράτση.   Το μακιγιάζ η Μόσχα Καμπόσου και στο υποβολείο η Χαρούλα Γρύλλη, ενώ βοηθός σκηνής ήταν η Πόπη Γαμπιέρη.