patmosweb330

elin330

aegeanlab

Life Style

Η ομάδα της Πάτμου Kampos beach watersports στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα wakeboard 2021

WAKEBOARD

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα wakeboard 2021 πραγματοποιήθηκε το διήμερο 16 και 17 Οκτωβρίου 2021 στην περιοχή του Αγρινίου Αιτολωακαρνανίας  στην τεχνιτή λίμνη Στράτου επί του ποταμού Αχελώου,  στο Εθνικό προπονητικό κέντρο θαλάσσιου σκι.

Διοργανώθηκε από την ΕΟΘΣ με πλήρη ενεργά μέλη τον κ. Δημόπουλο Θεοδόση και κ. Γκόρτζο Ιωάννη.

Χορηγοί του αγώνα ήταν οι εταιρείες WILLKENS και WIN MASTERS.

 

Δικαιολογημένα χαρακτηρίστηκε ένας πολύ οργανωμένος αγώνας με τον Ελληνικό πήχη πολύ ψηλά.

Οι καιρικές συνθήκες και το τεραίν (στίβος λίμνης )αποδείχτηκαν πολύ καλές αφήνοντας περιθώρια για θέαμα και Στυλάτα tricks (μανούβρες).

Οι συμμετέχοντες που αγωνίστηκαν ήταν πάνω από σαράντα  με σημαντικό αριθμό παιδιών σε διάφορες κατηγορίες !

 

Από την Πάτμο αγωνίστηκαν η Κοκκώνη Ελισσάβετ (κατηγορία under 14), ο Κοκκώνης Ανδρέας (veterans) και ο Δημόπουλος Σπύρος (junior men) ο οποίος προπονείται τα καλοκαίρια και στην Πάτμο από τον Κοκκώνη Ανδρέα.

 

Η ομάδα της Πάτμου Kampos beach Watersports συνεργάστηκε με τον Ναυτικό όμιλο Χρυσής Ακτής Πάρου Awake και απέσπασαν τέσσερα (4) μετάλλια εκ των οποίων ένα (1) χρυσό, ένα (1) ασημένιο και δύο (2) χάλκινα.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι η επίδοση του αθλητή Δημόπουλου Σπύρου θα προστεθεί σε μορφή μορίων στο αποτέλεσμα των Πανελληνίων εξετάσεων,  καθώς και ως επίδοση στο βιογραφικό για  πανεπιστήμιο του εξωτερικού. 

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους της ομάδας Πάτμου Kampos beach watersports στον Ναυτικό όμιλο Πάρου Awake και στον κ. Δημόπουλο Θεοδόση για την άψογη συνεργασία!