patmosweb330

elin330

aegeanlab

Life Style

ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ

STOA SKALA 3

Συμπατριώτης  μας κατήγγειλε,  ότι στην αρχή της εβδομάδας πήγε στις δημοτικές τουαλέτες που βρίσκονται στη στοά της  δημοτικής αγοράς και δεν υπήρχε χαρτί η δε  καθαριότητα ήταν ελλιπής. Και όπως μας είπε δεν είναι η πρώτη φορά. 

 

Με αφορμή την καταγγελία,  δημοσιεύουμε  εικόνες που είδαμε κοντά στην εν λόγω τουαλέτα   από τη  στοά της Δημοτικής αγοράς Πάτμου που είναι εγκαταλελειμένη εδώ και χρόνια και κανείς δεν ενδιαφέρεται αν και πολλές φορές έχουμε αναφερθεί στην κατάντια της. 

Δεν είναι εικόνα τουριστικού νησιού. Είναι εικόνα ντροπής. 

 

Η στοά  ξεκινάει από την σκάλα της Δημοτικής Αγοράς που οδηγεί στον όροφο και διευκολύνει όλους όσους δεν θέλουν να περάσουν από την πλατεία για να πάνε στο σούπερ μάρκετ Κωνσταντάς,  εστιατόριο Παντελής και σε όλα τα καταστήματα του εμπορικού δρόμου GROTTAFERRATA ή να πάνε στις δημοτικές τουαλέτες.

 

Την "τιμητική"αυτή εικόνα για το νησί μας την γνωρίζουν οι αιρετοί της νέας δημοτικής αρχής .  Θέλουνε να δούμε  το "τα αλλάζουμε όλα" της παράταξης της πλειοψηφίας που κυβερνά  θα αλλάξει κι αυτό;

Θα αποκαταστήσει  την εικόνα της στοάς  θα την κάνει ανθρώπινη και προσβάσιμη ή θα την αφήσουν ως έχει; 

Και αυτό όχι μόνο για μας,  αλλά και τους τουρίστες που περνούν από εκεί και γιατί θέλουμε να λέμε και να αποδεικνύουμε  ότι το νησί μας είναι μοναδικό.    STOA SKALApg