patmosweb330

elin330

aegeanlab

Life Style

Απάντηση του Δ.Σ. του συλλόγου ΑΝΑΠΤΥΞΗ σε email επαγγελματία

ANAPTYXH LOGO

Ο Σύλλογος Επιτηδευματιών Η  ΑΝΑΠΤΥΞΗ απέστειλε  το παρακάτω ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ στην εφημερίδα μας.

 

Με απορία λάβαμε το email του απερχόμενου προέδρου κ Γιώργου Καμίτση ο οποίος εμφανίζεται λαλίστατος να κάνει προγραμματικές εξαγγελίες χωρίς ίχνος αυτοκριτικής για την δεινή κατάσταση που παρέδωσε τον σύλλογο οικονομικά και διοικητικά.
Φαίνεται πως ο κ Καμίτσης ερμηνεύει την στοιχειώδη ευγένεια και λεπτότητα που δείχνουμε στον χειρισμό του θέματος ως αδυναμία και αντί ευχαριστίας στα μέλη του ΔΣ και στα αλλά μέλη του συλλόγου που προσπαθούν να καλύψουν τα χρέη και τα κενά που εκείνος δημιούργησε μας κουνάει το δάχτυλο.


Επί της ουσίας τον πληροφορούμε πως σε όλα τα θέματα που αναφέρει και σε πολλά ακόμα γίνονται ήδη ενέργειες και κινήσεις χωρίς μεγαλοστομίες και χωρίς προσπάθεια προσωπικής μας προβολής.
Τον καλούμε επιτέλους να αντιληφθεί την πραγματικότητα και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

 

Το ΔΣ του Συλλόγου Επιτηδευματιών Πάτμου "Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ" 

 

H  παραπάνω απάντηση αφορά μακροσκελές email που έστειλε στα μέλη του Δ.Σ. και του συλλόγου o  απερχόμενος πρόεδρος του Συλλόγου  όπου  υποδεικνύει και υπενθυμίζει μεταξύ άλλων:   

 

Αξιότιμα μέλη του Συλλόγου Επιτηδευματιών Πάτμου " Η Ανάπτυξη " εύχομαι η νέα χρονιά 2020 να μας βρει με υγεία και καλή δύναμη.

Βρισκόμαστε στο τέλος του έτους 2019 και παραθέτω τα θέματα που πιστεύω πως χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής από τον Σύλλογο μας σε συνεργασία με τον Δήμο Πάτμου, την Ιερά Μονή Ιωάννου του Θεολόγου, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τους Βουλευτές του Νομού μας.

 Ενημέρωση του ηλεκτρονικού αρχείου μελών του συλλόγου καθώς τα μέλη μας είναι 210  και οι παραλήπτες εμφανίζονται ως 113.

Ενημέρωση των επαγγελματιών στην εστίαση για την υποχρεωτική ύπαρξη μενού τυφλών στα καταστήματα.

Προτάσεις προς τον Δήμο Πάτμου σχετικά με τον Κανονισμό Καθαριότητας & Ανακύκλωσης με δεδομένη την μη ύπαρξη του ΧΑΔΑ .

Η ανάπτυξη του τουρισμού προϋποθέτει την σωστή διαχείριση πόρων και η εφαρμογή της ανακύκλωσης αποτελεί μονόδρομο.

Οι νέες προδιαγραφές ταυτοποίησης στοιχείων (βιομετρικά) στην κρουαζιέρα απαιτεί εξοπλισμό και ειδίκευση προσωπικού που ακόμα δεν υπάρχουν. Ο Μάρτιος δεν είναι μακριά και ο χρόνος περνάει γρήγορα.

Οι αποφάσεις της Επιτροπής Ιερότητας της Πάτμου πριν , περί ορίου μουσικής , πριν εφαρμοστούν περιμένουν και τις δικές μας προτάσεις. Η διαβούλευση θα φέρει την ορθή λύση. Ο αθέμιτος ανταγωνισμός δεν βοηθά τους Επιτηδευματίες......... και πολλά άλλα 

Και καταλήγει:

Μέσα από διάλογο και διαβούλευση μπορούμε να έχουμε εξελίξεις με θετικό πρόσημο στα θέματα που μας απασχολούν και κανονίζουν την επιβίωση των επιχειρήσεων μας.

 

Γεώργιος Καμίτσης

Ξυλουργός, εργολάβος διαχείρισης απορριμμάτων - ανακύκλωσης υλικών.

Πάτμος 29/12/2019