patmosweb330

elin330

aegeanlab

Life Style

Ευχαριστήρια του Νικήτα Τσαμπαλάκη για τις εκλογές

TSAMPALAKHS

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Φίλες και Φίλοι,

Σας ευχαριστώ θερμά, μέσα από την καρδιά μου, για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη σας στο πρόσωπό μου και σε όλη μας την παράταξη «Η ΠΑΤΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» καθόλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Μίας προεκλογικής περιόδου, η οποία ήταν μεν μικρή χρονικά, αλλά έντονη σε διάφορα επίπεδα. Ακούσαμε και είδαμε πολλά. Κρατάμε τα θετικά, ξεχνάμε τα αρνητικά, ώστε από αύριο κιόλας όλες οι παρατάξεις του Δ.Σ. να σηκώσουμε τα μανίκια και να υλοποιήσουμε όσα υποσχεθήκαμε.

Συγχαίρω όλους τους εκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους από όλους τους συνδυασμούς, και κυρίως όλους όσους δεν εκλέχθηκαν, καθότι χωρίς τη δική τους συμβολή δε θα είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Συγχαίρω τον απερχόμενο Δήμαρχο, κ. Στόικο, με τον οποίο αυτά τα χρόνια είχαμε μία καλή συνεργασία και επεδίωξε να επιλύσει πολλά ζητήματα του νησιού μας.

Πέρα και πάνω από όλα, όμως, συγχαίρω τον φίλο και συνοδοιπόρο, Λευτέρη Πέντε, που επάξια αναλαμβάνει το τιμόνι του Δήμου μας. Η παραταξή μας Η ΠΑΤΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ θα σταθεί αρωγός στο έργο του, ώστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να πάμε ΤΗΝ ΠΑΤΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ!

 

Με εκτίμηση,
Νικήτας Τσαμπαλάκης

Επικεφαλής Παράταξης
Η ΠΑΤΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ