patmosweb330

elin330

aegeanlab

ΙΝ ΚΑΙ OUT

Κύπελλο στη σκοποβολή στους εθνοφύλακες του νησιού . Ο Μαστροπέτρος τρίτος στο ατομικό

ethnofroura voriasjpg

Με μεγάλη συμμετοχή από τους εθνοφύλακες του Β. Συγκ/τος, έγιναν οι σκοπευτικοί αγώνες από την 80η ΑΔΤΕ και τον ΠΣΕΕΔ. ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝ. ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Οι εθνοφύλακες της Πάτμου πήραν κύπελλο και διάκριση για τις επιδόσεις τους στους σκοπευτικούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 24/2 στο στρατόπεδο “Κωνσταντίνου Παλαιολόγου ΙΑ΄” μεταξύ των Ταγμάτων Εθνοφυλακής Κω, Καλύμνου, Λέρου και Πάτμου, από την 80η ΑΔΤΕ σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων και τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών (Παράρτημα Καλύμνου), παρουσία στρατιωτικών και πολιτικών αρχών.

Συγκεκριμένα απενεμήθη κύπελλο στην ομάδα γιατί ήρθε τρίτη με 817 βαθμούς και μετάλλια σε όλους.

Επίσης ο Γιώργος Ι.Μαστροπέτρος ήρθε τρίτος στο ατομικό.   Αν αναλογιστεί κανείς ότι δεν υπάρχει πεδίο βολής στην Πάτμο και προπονήθηκαν σχεδόν στο βουνό με δυνατότητα βολής 80 μ. ενώ αγωνίστηκαν σε πεδίο βολής στα 200 μέτρα, αντιλαμβάνεται κανείς πόσο αξιέπαινη είναι η ομάδα της εθνοφουράς μας.

Να σημειώσουμε ότι, οι ομάδες των εθνοφυλάκων ήταν 5.

Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Καλύμνου με 836 βαθμούς, 2ο το ΤΕ Καλύμνου με 830, 3ο το ΤΕ Πάτμου με 817, 4ο το ΤΕ Λέρου με 781 και τελευταίο το ΤΕ Κω με 774.

Ο νικητής στο ατομικό, προέκυψε μετά από αγώνα μπαράζ, καθώς τρεις εθνοφύλακες συγκέντρωσαν βαθμολογία 94 στα 100. Νικητής αναδείχθηκε ο κ. Φασόλης Νίκος από το ΤΕ Λέρου, με 2ο τον κ. Βασίλη Παπαϊωάννου από το ΤΕ Κω και 3ο τον κ. Γιώργο Μαστροπέτρο από το ΤΕ Πάτμου.Στο χώρο των εστιατορίων απονεμήθηκαν τα αναμνηστικά διπλώματα και τα κύπελλα στους νικητές, υπό τη μουσική υπόκρουση της ορχήστρας της 80ης ΑΔΤΕ και του χορευτικού συγκ/τος του Λυκείου Ελληνίδων.

Ανθοδέσμη, αλλά και το έμβλημα της Ταξιαρχίας, έδωσε ο κ. Ζιαζιάς στην Αντιπρόεδρο του Λυκείου κ. Αργυρώ Κατσίλλη.

Η Εθνοφρουρά της Πάτμου αποτελείτο από τους: Γαμπιεράκη Χρυσοβαλάντη του Ισιδώρου, Μαστροπέτρο Γιώργο του Ιωάννη, Ευαγγέλου Εμμανουήλ του Γιώργου, Νικηταρά Γιώργο του Δημητρίου, Βοργιά Σώζων του Χριστοδούλου, Υψηλάντη Θωμά του Βασιλείου, Βογιατζή Σταμάτη – Σώζων του Ισιδώρου, Κοκκώνη Ανδρέα του Παναγιώτη, Ηλιού Θωμά του Αντωνίου, Γαμπιεράκη Γεώργιο του Γερασίμου, Γρύλλη Χριστόδουλο του Εμμανουήλ.

Μαζί τους ο ταγματάρχης κ. Δημήτρης Μπουτσικάκης .