patmosweb330

elin330

aegeanlab

ΙΝ ΚΑΙ OUT

Δημιουργείται σύλλογος Τριτέκνων Πάτμου. Ενημέρωση.

 

TRITEKNOI

Ενημέρωση για Τριτέκνους Πάτμου.

 

 

Γίνεται μια προσπάθεια από τρίτεκνες οικογένειες της Πατμου να ιδρύσουν σύλλογο Τριτέκνων Πατμου.

Όσοι συμπολίτες μας ανήκουν σε τρίτεκνες οικογένειες  και ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα

Ευγενικού Καλλιόπη στο Τηλέφωνο 6941462560

 

Ποιος είναι 3τεκνος : Ο γονέας που έχει την Γονική Mέριμνα και Επιμέλεια 3 τέκνων (ν. 2190/1994 (Α’ 28))  από τον ίδιο ή διαφορετικούς γάμους ή νομίμως αναγνωρισθέντων ή υιοθετημένων ή εκτός γάμου γεννηθέντων, τα οποία είναι άγαμα και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό πέμπτο (25ο) έτος της ηλικίας τους, ή φοιτούν σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και σε αναγνωρισμένα ως ομοταγή εκπαιδευτικά ιδρύματα της αλλοδαπής, ή εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και δεν έχουν συμπληρώσει το τριακοστό (30ό) έτος της ηλικίας τους.

 

β) Ως τέκνο τρίτεκνης οικογένειας νοείται το τέκνο τρίτεκνου γονέα, το οποίο πληροί τα ηλικιακά όρια του προηγούμενου εδαφίου, ανεξαρτήτως ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης των λοιπών τέκνων.

 

Μπορεί να γίνουν μέλη στο σύλλογο  όλοι,  ανεξαρτήτως ηλικίας . 

Οι γονείς μπορούν κάθε χρόνο να θεωρούν τις κάρτες τριτέκνου και να έχουν την έκπτωση για το κάθε παιδί τους, μέχρι να συμπληρώσει την ηλικία των 25 ετών.