patmosweb330

elin330

aegeanlab

ΙΝ ΚΑΙ OUT

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ Κ.Υ.ΠΑΤΜΟΥ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ .

FILOI NOSOKOMEIOU PATMOU

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ –ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Θέμα: Πραγματοποίηση εκδήλωσης από το Εστιατόριο Μπενέτος για την υποστήριξη του Κέντρου Υγείας .

Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι της Πάτμου θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο ‘’Μπενέτος’’ εκδήλωση για την ενίσχυση του συλλόγου μας και κατ’ επέκταση του Κέντρου υγείας του νησιού μας .
Η βραδιά ήταν μια ευγενική χορηγία του κ. Μπενέτου Ματθαίου τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την διαχρονική του συμπαράσταση.


Πραγματοποιήθηκε επίσης δημοπρασία έργων τα οποία με προθυμία προσέφεραν Πατμιοι καλλιτέχνες και χώροι τέχνης . Ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους τον κ. Μανώλη Πέντε , τον κ. Γεώργιο Κάβουρα, την gallery Kapopoulos , το κατάστημα Tourlou , το ζεύγος Fonsale και τον Μάξιμο Ματθαίου.


Από την παραπάνω εκδήλωση συγκεντρώθηκαν 1630,00 € από την δημοπρασία και 1800,00 € από τις ενισχύσεις των συμμετεχόντων, χρήματα τα οποία θα διατεθούν άμεσα για τις ανάγκες του κέντρου υγείας .


Η συνεισφορά και η αξία του δημόσιου συστήματος υγείας το τελευταίο διάστημα είναι ολοφάνερη και μοναδικός μας σκοπός είναι να βοηθήσουμε και εμείς με τις δικές μας δυνάμεις στην ακόμη καλύτερη παροχή των ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας στους Πάτμιους αλλά και σε όλους τους φίλους και τους επισκέπτες του νησιού μας .


Σας περιμένουμε όλους να σταθείτε δίπλα μας .

 

Με εκτίμηση για τον σύλλογο .

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΚΕΜΠΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ