patmosweb330

elin330

aegeanlab

ΙΝ ΚΑΙ OUT

Celestyal Cruises - Νέα ημερομηνία επανέναρξης την Άνοιξη του 2021 και νέο λιμάνι επιβίβασης

CELESTIAL CRUISESΗ Celestyal Cruises ανακοίνωσε ότι η σεζόν του 2021 θα ξεκινήσει στις 24 Απριλίου 2021 με το επταήμερο ειδυλλιακό δρομολόγιο Αιγαίου για τη νέα εμπειρία Celestyal.

Οι επισκέπτες που έχουν κάνει κράτηση για τα ταξίδια που ακυρώθηκαν τον Μάρτιο και νωρίτερα τον Απρίλιο θα έχουν την επιλογή να λάβουν επιστρέψιμη μελλοντική πίστωση κρουαζιέρας (FCC) που ισοδυναμεί με το 100 τοις εκατό του ποσού που πληρώθηκε συν ένα επιπλέον μη επιστρέψιμο μπόνους FCC ίσο με το 20 τοις εκατό του πραγματικού ναύλου κρουαζιέρας επί πληρωμή.

 

Ως πρόσθετο στοιχείο ευελιξίας και αναγνωρίζοντας τις παρατεταμένες επιπτώσεις της πανδημίας, η Celestyal ανακοίνωσε ότι θα επιτρέψει στους επισκέπτες που κατέχουν FCCs καθώς και στους επισκέπτες που πρόκειται να λάβουν FCC, ως αποτέλεσμα της νέας ημερομηνίας έναρξης, την ευκαιρία να εφαρμόσουν το FCC προς τα δρομολογημένα δρομολογιακά 2023 της Celestyal, καθώς και για τα δρομολόγια 2021 και 2022.

 

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι θα μετακινήσει τις δραστηριότητές της για το δρομολόγιο τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων του εικονικού Αιγαίου από το λιμάνι του Πειραιά (Αθήνα) στο λιμάνι και τη μαρίνα του Λαυρίου (Αθήνα), που βρίσκεται μόλις 26 μίλια από το αεροδρόμιο της Αθήνας και παρόμοια ώρα οδήγησης από το κέντρο της πόλης ως το λιμάνι του Πειραιά.

Τα πρώτα τέσσερα βράδια του εικονικού Αιγαίου θα ταξιδέψουν στις 26 Απριλίου, ενώ τα τρία νύχτας του εικονικού Αιγαίου θα πλέουν τώρα στις 30 Απριλίου.

 

Η Celestyal θα λειτουργεί από μια νέα, ειδική τερματική εγκατάσταση στο Λαύριο, η οποία θα προσφέρει βελτιωμένη και ταχεία εμπειρία επιβίβασης και αποβίβασης, σύμφωνα με δελτίο τύπου. Το αποκλειστικό τερματικό θα επιτρέψει την πλήρη εφαρμογή των ολοκληρωμένων και βελτιωμένων πρωτοκόλλων υγείας, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι τα εντατικά δρομολόγια τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων της Celestyal λειτουργούν άψογα εντός του χρονοδιαγράμματος ευαίσθητο.

 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να ανακοινώσουμε τα συναρπαστικά νέα του νέου και βολικού λιμανιού αναχώρησής μας στο λιμάνι του Λαυρίου & τη Μαρίνα με το αποκλειστικό τερματικό σταθμό που ανοίγει για να καλωσορίσουμε τους καλεσμένους μας για την πρώτη ιστιοπλοΐα των καθιερωμένων τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων των εμβληματικών διαδρομών του Αιγαίου. για τη σεζόν του 2021 », δήλωσε η Leslie Peden, επικεφαλής εμπορικού διευθυντή.

«Σύμφωνα με τη φιλοδοξία της Celestyal να προσφέρει πιο συναρπαστικές εμπειρίες, το Λαύριο είναι μια ιστορική μικρή ελληνική πόλη στα περίχωρα της ευρύτερης περιοχής της Αθήνας και μόλις δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο από τον παγκοσμίου φήμης τοποθεσία του Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο. Το λιμάνι και η πόλη του Λαυρίου είναι σίγουρα ένας ακόμη ενδιαφέρων προορισμός που αξίζει να ανακαλύψετε.


Ελπίζουμε ότι η μετακίνηση της έναρξης της προγραμματισμένης σεζόν μας δεν ενοχλεί τους επισκέπτες μας πάρα πολύ. Η κορυφαία προτεραιότητά μας είναι πάντα η ευημερία των επισκεπτών μας και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα λάβουν την βραβευμένη εμπειρία Celestyal, επισκέπτοντας όλους τους μοναδικούς προορισμούς που καλούμε στην περιοχή."

 

πηγη maritimes