patmosweb330

elin330

aegeanlab

ΙΝ ΚΑΙ OUT

ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΠΑΤΜΟΥ: Ενημέρωση των πολιτών για τα μέτρα προστασίας από τον κοροναϊό.

SHMA LIMENARXEIO

Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ Υποπλοίαρχος ΛΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ Γεώργιος ενημερώνει με ανακοίνωση του,  τους πολίτες της Πάτμου για την «Επιβολή του μέτρου του προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19»  ΣΧΕΤ: ΦΕΚ 986Β/22-03-2020 ως εξής.

 

Σας διαβιβάζουμε ανωτέρω σχετική προς ενημέρωσή σας και αξιούμε πιστή εφαρμογή επί των διαλαμβανομένων για την ευρεία γνωστοποίηση εγγράφου μας μετά του συνημμένου σε αυτό ΦΕΚ.

 

Το παρακάτω ΦΕΚ 986Β/22-03-2020 είναι αυτό που εκδόθηκε με τα μέτρα προστασίας που ισχύουν στη χώρα μας με βάση την απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών για τον περιορισμό της διασποράς του κοροναϊού και τις παρακάτω εξαιρέσεις: 

 

1) Μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό, εφόσον αυτό συνιστάται μετά από σχετική επικοινωνία.

2) Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους.

3) Μετάβαση στην τράπεζα, στο μέτρο που δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική συναλλαγή.

4) Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.

5) Μετάβαση σε τελετή (π.χ. κηδεία, γάμος, βάφτιση) υπό τους όρους που προβλέπει ο νόμος ή μετάβαση διαζευγμένων γονέων ή γονέων που τελούν σε διάσταση που είναι αναγκαία για τη διασφάλιση της επικοινωνίας γονέων και τέκνων, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

6) Σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο ή κίνηση με κατοικίδιο ζώο, ατομικά ή ανά δύο άτομα, τηρώντας στην τελευταία αυτή περίπτωση την αναγκαία απόσταση 1,5 μέτρου.

 

LIMENARXEIO METRA KYKLOFORIASLIMENARXEIO METRA KYKLOFORIAS 2

 

Σχετικά άρθρα