patmosweb330

elin330

aegeanlab

ΙΝ ΚΑΙ OUT

ΣΙΑΡΛΗ ΜΑΓΔΑ. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

MAGDA SIARLH

Αγαπητοί μου Φίλοι.

 

Ονομάζομαι Σιαρλή Μάγδα .Όπως πολλοί γνωρίζετε γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Πάτμο.

Από τον Μάρτιο του 2019 είμαι συνεργάτης της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ.

 

 

Μετά από επιτυχείς εξετάσεις στην Τράπεζα της Ελλάδος απέκτησα τον τίτλο του Ασφαλιστικού  Συμβούλου.

Αισθάνομαι πολύ τυχερή που η εταιρία που συνεργάζομαι είναι η Εθνική Ασφαλιστική η οποία κατέχει την πρώτη θέση στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά εδώ και 131 χρόνια.

Αισθάνομαι επίσης τυχερή που ανήκω στην δεύτερη μεγαλύτερη σε παραγωγή Επιθεώρηση της Εθνικής ,στην επιθεώρηση του Χρήστου Χρυσολόγου που εδρεύει στην Ηλιούπολη (Λ. Βουλιαγμένης 555ASFALISH PAIDIA1).

 

Μετά από αμέτρητα σεμινάρια και συνεχή εκπαίδευση έχουμε εξειδίκευση στα προγράμματα Υγείας, Ζωής , Επένδυσης, Αποταμίευσης, εξασφάλιση οικογένειας, εξασφάλιση σπουδών κ.α, χωρίς να υστερούμε και στους υπολοίπους τομείς όπως κατοικίας, αστική ευθύνη επαγγελματιών κ.α.

 

Χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες ,τη δομή και τα προγράμματα της Εθνικής κύριο μέλημα μου είναι να προσφέρω στους πελάτες μου-φίλους μου κάτι παραπάνω από ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα.

 

asfalishpaidia 3Τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα θα έχει οικονομικές συνέπειες γι αυτόν και την οικογένεια του. Αυτός είναι ο ρόλος του Ασφαλιστικού Συμβούλου όπως τον αντιλαμβάνομαι και προσπαθώ να τον εξασκήσω ,δημιουργώντας την απαραίτητη σχέση εμπιστοσύνης και επικοινωνίας με κάθε πελάτη-φίλο μου.

 

Μεγάλη μου χαρά και τιμή  θα ήταν  να προσφέρω οποιαδήποτε  συμβουλή  χρειαστείτε που αφορά την ασφαλιστική σας κάλυψη σε οποιοδήποτε τομέα.

 

Τηλέφωνα επικοινωνιας:6979583256  /  2109986500

e-mail:msiarli@ethnikiagency.gr

 

 

 

 Παρακάτω μια ασφαλιστική πρόταση για τα παιδιά μας. 

PROGRAMMA ASFALISHS