patmosweb330

elin330

aegeanlab

ΙΝ ΚΑΙ OUT

70 οικογένειες θα λάβουν τρόφιμα από την εκδήλωση του patmos radio 91 και της ενορίας του αγίου Ιωάννη Προδρόμου.

RADIO EVENT 2017 5Πολύ καλά τα αποτελέσματα, της 3ης εκδήλωσης αγάπης του Patmos radio 91 και της ενορίας του αγίου Ιωάννη Προδρόμου  που έγινε την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017 στην μικρή πλατεία της Σκάλας. H εκδήλωση μεταδόθηκε ζωντανά από τη συχνότητα 91 του ραδιοφώνου και από το e-radio.gr.

 
Kοντά μας ήταν : ο εφημέριος του αγίου Ιωάννη Προδρόμου π. Σεραφείμ Κοτσάνης, ο Κώστας Σταμπούλης ιδιοκτήτης του patmos radio 91. 
Γιώργος Γαμπιέρης (υπολογιστές, συντονισμός event, μουσική)-Μανώλης Τραυλός (Τεχνικός ρύθμισης ήχου, κονσόλες).
Ζωντανή μουσική: Νίκο Καμίτσης, Μαθιός Ματθαίου, Θεολόγος Θεοδοσίου.
 Άι Βασίλης ο  Στέφανος Γαμπιεράκης. Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η Σμαράγδα Μουλιάτη. 
Χορηγοί: Γεράσιμος Κωνσταντάς (κάβα & σούπερ μάρκετ)- Ζαχαροπλαστείο ''Κούμανης'' Γεώργιος Στούκας -Φούρνος Φέγγαρος -''Υάδες'' (Κάβα ποτών του Μανώλη Κοτσάνη - κάβα ποτών Νίκος Μίχας.RADIO EVENT 2017 1

Στην εκδήλωση που σκοπό είχε τη συγκέντρωση τροφίμων για  συνανθρώπους  μας που έχουν ανάγκη και παιγνίδια για τα παιδιά, την αλληλεγγύη τους έδειξαν έμπρακτα  πολλοί συμπατριώτες μας. Μεταξύ αυτών τρόφιμα έφερε ο Σύλλογος Φίλοι Νοσοκομείου Πάτμου ("Amis de l'hôpital de Patmos"). 

Την εκδήλωση τίμησαν και χαιρέτησαν  ο  δήμαρχος κ. Γρηγόρης Στόικος, ο  πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου  ΠάτμουRADIO EVENT 2017 4 κ. Αντώνης Γαμπιέρης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Πανάγος Ευγενικός, η προισταμένη διοικητικών υπηρεσιών κ. Ελένη Ελισσαίου και πολλοί άλλοι. 

Ευχαριστούμε τον Χάρη Καμίτση για την παραχώρηση του χώρου και τον Νίκο Μελιανό για την βιντεοσκόπηση! 

RADIO EVENT 2017 6

Tους χορηγούς επικοινωνίας PATMIAKA XRONIKA και patmostimes. Όλο τον κοσμο που στήριξε την αγάπη, την αλληλεγγύη και την εκδήλωση.

Την Τρίτη 2 Ιανουαρίου γυναίκες του εκκλησιαστικού συμβουλίου της ενορίας και ο Ιάκωβος Κουτλάκης διαχώρησαν τα  τρόφιμα κατά είδος και ετοίμασαν τις τσάντες κατ όνομα. Πολλές από αυτές τις μοίρασαν την ίδια μέρα και τις υπόλοιπες Τετάρτη 4 Ιανουαρίου. RADIO EVENT 2017 7

RADIO EVENT 2017 8