patmosweb330

elin330

aegeanlab

Highlights

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΔΡΩΝ ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΣ

MICHALIS KONSTANTASΔιεξήχθησαν οι αγώνες στίβου για το περιφερειακό πρωτάθλημα Ν.Αιγαίου ανδρών γυναικών στο νέο στάδιο Ανταγόρα στη Κω την Τετάρτη 5/5 και την Πέμπτη 6/5. Συμμετείχαν αθλητές/τριες σωματείων από τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες. Οι συμμετοχές ήταν πολλές με «γεμάτα» αγωνίσματα.

Τη διοργάνωση στήριξε οικονομικά η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, ο Δήμος Κω, ενώ διοργανώτρια ήταν η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου ως οικοδέσποινα. Το επίπεδο των αγώνων ήταν υψηλό, παρότι οι καιρικές συνθήκες δεν ευνόησαν για ιδιαίτερα μεγάλες επιδόσεις.
Στους αγώνες αυτούς, μετά το σοβαρό τραυματισμό του που τον κράτησε εκτός στίβου για ένα χρόνο, επανήλθε ο Κωνσταντάς Μιχάλης, ο οποίος και έτρεξε στα 100μ και 200μ ανδρών οπού κέρδισε τις κούρσες αυτές παίρνοντας δύο χρυσά.
Στους αγώνες εντάχθηκαν και κάποια αγωνίσματα για παμπαίδες - παγκορασίδες Β’, για παιδιά ηλικίας 12-13 ετών ως συνέχεια της προσπάθειας ανάπτυξης από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου. Σε αυτά συμμετείχαν σωματεία από Κω, Κάλυμνο, Λέρο και Πάτμο. Τα παιδιά από την Πάτμο αποκόμισαν μεγάλες εμπειρίες από τους αγώνες αυτούς.