Ευχαριστήρια επιστολή έστειλαν στην εταιρεία ΕΛΙΝ ο πρόεδρος και τα μέλη της σχολικής επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Ε.) για την ανταπόκριση της σε αίτημα χορηγίας πετρελαίου θέρμανσης για τα σχολεία του νησιού μας.
Συγκεκριμένα, η ΕΛΙΝ χορήγησε μέρος των αναγκών Των σχολείων της Π.Ε. σε πετρέλαιο θέρμανσης αξίας 2.000 ευρώ το οποίο όπως μας είπε ο πρόεδρος κ. Λευτέρης Πέντες που ρωτήθηκε, η σχολική επιτροπή θα κατανείμει στα Δημοτικά και νηπιαγωγεία Κάμπου, Σκάλας και Χώρας, ανάλογα με τις ανάγκες τους και το οποίο εκτιμά ότι θα καλύψει το μισό των αναγκών του χειμώνα.
Η ευχαριστήρια επιστολή έχει ως εξής:
Με την παρούσα επιστολή παρακαλώ δεχτείτε τις θερμές ευχαριστίες μου και του Διοικητικού Συμβουλίου, για την ευγενική αλλά πρωτίστως ουσιαστική, σημαντική χορηγία καθώς και για την άμεση ανταπόκριση σας στο κάλεσμα μας.
Το βασικό αγαθό το όποιο σπεύσατε να εξασφαλίσετε στα παιδιά της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του νησιού μας και δεν είναι άλλο από την θέρμανση, αποτελεί για μας αλλά και για τους γονείς αυτών των παιδιών σημαντική πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης, προσφοράς και ευαισθησίας. Σας διαβεβαιώνω ότι με αυτή σας την πράξη συμβάλλεται ενεργά στην προσπάθεια που επιχειρούμε ώστε αυτή η οικονομική κρίση που βιώνουμε να μην αγγίξει τα παιδιά μας.
Με την ελπίδα μιας εξίσου θερμής συμπαράστασης στο μέλλον ,σας ευχαριστώ θερμά που σταθήκατε αρωγός , στην προσπάθεια μας.
Με εκτίμηση
ο Πρόεδρος και τα μέλη της σχολικής επιτροπής Π.Ε.
Σημείωση: Παρακαλούνται όσοι αναμεταδίδουν τις ειδήσεις μας να τηρούν την δεοντολογία και να αναφέρουν την πηγή που είναι www. Patmostimes.gr . Οι γνωστοί που κάνουν εφημερίδα , με τις ειδήσεις μας, χωρίς να αναφέρουν την πηγή, χωρίς να αναφέρουν ούτε τη διεύθυνση τους σε αυτή και κοροϊδεύουν τον κόσμο για αποκλειστικότητα, τους αφήνουμε στην κρίση των Πατμίων και τους ενημερώνουμε ότι δεν τρώνε κουτόχορτο.