patmosweb330

elin330

aegeanlab

Highlights

Εγκαίνια τουριστικού γραφείου Πάτμου.

TOURISTIKO Φωτό: Κ.Σταμπούλης) Tο τουριστικό γραφείο μετά την ανακαίνηση του.

Το Σάββατο 27 Ιουλίου ανήμερα του αγίου Παντελεήμονα στις 8:30 μ.μ. πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του τουριστικού γραφείου το οποίο ανακατασκευάστηκε και επαναλειτούργησε με τη συνδρομή του εμπορικού και βιομηχανικού επιμελητηρίου Δωδ/νήσου και παρέστησαν τόσο ο πρόεδρος του συλλόγου επιτηδευματιών Πάτμου Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ κ. Γιώργος Καμίτσης,  όσο ο δήμαρχος Πάτμου με μέλη του Δ.Σ. ,  ο πρόεδρος του επιμελητηρίου κ. Πάππου, ο π. πρόεδρος επιμελητηρίου κ. Χατζημάρκος,      ο κ. Χαλκιδιός, η κ. Σπανού Φαίδρα, η δημοσιογράφος Παυλάκη Ρένα, οι προϊστάμενοι των υπηρεσιών του  νησιού, ο αντιπρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων Πάτμου, η πρόεδρος των ενοικιαζομένων δωματίων Πάτμου, η ένωση ιδιοκτητών ταξί, οι πρόεδροι των πολιτιστικών συλλόγων και αρκετοί κάτοικοι και επισκέπτες.

Εντύπωση  προκάλεσε η απουσία των μελών του Δ.Σ.  και των μελών του συλλόγου των επιτηδευματιών Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ, εκτός από τον γραμματέα κ. Κώστα Σταμπούλη, ο οποίος είχε προγραμματισμένο ταξίδι πολύ πριν γνωστοποιηθεί η ημερομηνία των εγκαινίων.

Στην ομιλία, μετά τον αγιασμό, ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιτηδευματιών Πάτμου κ. Καμίτσης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι με τον εγκαινιασμό του γραφείου,  ο αγιασμός και οι προσφωνήσεις έγιναν στην αυλή του Α.Τ. Πάτμου αφού και εκεί βοήθησε την αποκατάσταση των ζημιών το Επιμελητήριο, δίνεται δυναμικό παρόν στην επαγγελματική ζωή του τόπου και ότι το γραφείο τουριστικών πληροφοριών είναι επιβράβευση της γόνιμης συνεργασίας Δήμου Πάτμου. Επιμελητηρίου Δωδ/σου και του Συλλόγου επιτηδευματιών Πάτμου και ευχαρίστησε δήμαρχο και πρόεδρο επιμελητηρίου για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν για τη δημιουργία και λειτουργία του χώρου που σκοπό έχει πέρα από την παροχή πληροφοριών να γίνει τόπος προβληματισμού και συνάντησης όλων των παραγωγικών τάξεων της Πάτμου, ενώ ιδιαίτερες ευχαριστίες απεύθυνε στον πρ. πρόεδρο επιμελητηρίου στην επίλυση ζωτικής φύσεως προβλημάτων του νησιού, ιδιαίτερα στο χώρο του Τουρισμού που απασχολούν την Πάτμο, κυρίως θέματα συγκοινωνίας και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην φετινή πτητική πορεία του τουρισμού στο νησί σε σχέση με πέρυσι ενώ παράλληλα ζήτησε τη βοήθεια του επιμελητηρίου για απολογισμό της χρονιάς και διοργάνωση σεμιναρίων για βελτίωση του παρεχόμενου Τουριστικού προϊόντος ούτως ώστε να δημιουργηθούν του χρόνου καλύτερες προϋποθέσεις για την προσέλευση τουριστών. Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου κ. Πάππους αναφέρθηκε στην προσπάθεια του επιμελητηρίου για να δημιουργηθεί αυτό το γραφείο, το οποίο έστω και καθυστερημένα θα βοηθήσει πάρα πολύ στην παροχή τουριστικών πληροφοριών που είναι απαραίτητη σε κάθε περίπτωση αφού από αυτό το προϊόν ζει ο τόπος.

Ενώ είπε ότι έφερε μαζί του την επιταγή του επιμελητηρίου 8.000 ευρώ για να καλυφθούν τα έξοδα κατασκευής και λειτουργίας του γραφείου και ότι θα προσπαθήσει να είναι δίπλα στο δήμο για επίλυση των όποιων προβλημάτων υπάρχουν.

Ακολούθησε το κόψιμο της κορδέλας από τον πρόεδρο του επιμελητηρίου, το δήμαρχο Πάτμου και τον πρόεδρο του Συλλόγου επιτηδευματιών και μετά τα καλορίζικα έγινε περιήγηση στο χώρο, όπου υπάρχει αρκετό διαφημιστικό υλικό, ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι αρκετοί επαγγελματίες έχουν τοποθετήσει στο χώρο διάφορα προϊόντα διαφημίζοντας τις επιχειρήσεις τους καθώς και το νησί.

Αμέσως μετά υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση μεταξύ δήμου-δημάρχου και προέδρου συλλόγου Ανάπτυξη, παρεδόθη η επιταγή των 8.000 ευρώ προς χρήση, έγινε μικρή δεξίωση με ποτά γλυκά και αλμυρούς μεζέδες και η βραδιά έκλεισε με δείπνο που παρετάθη στο εστιατόριο ΓΟΡΓΟΝΕΣ στο λιμάνι Σκάλας.

like us on facebook

Αναζήτηση

Πρωτοσέλιδα


Google translate

enfrdeitptrues

Δείτε επίσης

patmosnewsbanner01

TheologosHouses

theologoshouses

azuro
castelo

banner2022

editorial2ed

Siarli Magda

epal banner

rent KATERINA WEB

H MAGEIA WEB 2s

rent KATERINA WEB

keridis-sima

patmosmonastery

Έντυπα

1111

dimotikos

dimotikos

Μέλος του

MEDIA

Μέλος του

aegeanmedia

Copyright Warning

copyscape-banner-white-160x56
Protected by Copyscape

Η αναπαραγωγή / αναδημοσίευση άρθρου ή περιεχομένου είναι ευπρόσδεκτη εάν συνοδεύεται με το hyperlink www.patmostimes.gr