patmosweb330

elin330

aegeanlab

Highlights

H ΠΑΤΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ SUMMER HOLIDAYS EXPO. ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΣ

_EXOFILO_OD_2011Στην 5η Διεθνή Έκθεση Καλοκαιρινών Διακοπών SUMMER HOLIDAYS EXPO που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο θα λάβει μέρος η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Εκεί θα είναι και η Πάτμος.

Στα εγκαίνια της έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO PALACE στο Μαρούσι και θα διαρκέσει από τις 20 έως τις 22 Μαΐου, θα παραβρεθεί η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Δια Βίου Μάθησης & Απασχόλησης Δέσποινα Διακοσταυριανού.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα παρουσιάσει τους αγαπημένους τουριστικούς προορισμούς Κυκλάδων και Δωδεκανήσου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο προβάλλοντας τα τοπικά χαρακτηριστικά των νησιών, ενώ θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις με χορευτικά και μουσικά σχήματα.

Θα δοθεί έμφαση στις ευκαιρίες που προσφέρουν τα νησιά με στόχο τη διεύρυνση του τουριστικού ρεύματος προς Κυκλάδες και Δωδεκάνησα

Η SUMMER HOLIDAYS EXPO, που διεξάγεται για 5η συνεχόμενη χρονιά, έχει καθιερωθεί ως ένα σημαντικό γεγονός, με τη συμμετοχή 150 εκθετών και χιλιάδων επισκεπτών.

Να σημειώσουμε ότι  η εφημερίδα ΠΑΤΜΙΑΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ θα διανέμει όπως κάθε χρόνο  στο περίπτερο του Δήμου τον τουριστικό οδηγό Patmos  Patmostimes guide 2011  που εκδίδει τα τελευταία δέκα χρόνια. 

Φέτος και στα Ρώσικα. Είναι επίσης στα Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά.