patmosweb330

elin330

aegeanlab

Highlights

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΠΑΤΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

 

SHMA LAIKI SISPIROSH

ΧOΡΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

 

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΠΑΤΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 8 ΟΚΤΩΒΡΗ 2023

 

Μπροστά στις εκλογές στις 8 Οκτώβρη και στον Δήμο Πάτμου τα ερωτήματα, που τίθενται είναι σαφή:


1. Τι θα αντιπαρατάξει ο λαός απέναντι στο ενιαίο αντιλαϊκό μπλόκ, που συγκροτούν η κυβέρνηση και τα κόμματα του συστήματος όπως και ειδικότερα για τη Πάτμο οι δύο δημοτικές τους παρατάξεις (γαλαζοπράσινων και πρασινογάλαζων αποχρώσεων με ψίγματα «παρατρεχάμενων» και «συνοδοιπόρων», για κάθε μια απ’ αυτές), που τα προγράμματα τους, η «διαδρομή» τους, καθώς και η πρακτική τους μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό ;
2. Πως θα δυναμώσει η αντιπαράθεση με την επικίνδυνη, αντιλαϊκή πολιτική , που εκφράζεται όλα αυτά τα χρόνια στο Δημοτικό Συμβούλιο από τη δημοτική αρχή αλλά και από τις δήθεν αντιπολιτευόμενες παρατάξεις;
3. Ποιος μπορεί να εκφράσει μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, τους αγώνες , τα αιτήματα, τις διεκδικήσεις και τις αγωνίες της μεγάλης πλειοψηφίας των συμπατριωτών μας, αλλά και να συμβάλει στη πραγμάτωση κάθε λαϊκού και δίκαιου στόχου;


Η απάντηση είναι επίσης σαφής. Η εγγύηση για το λαό της Πάτμου ώστε να υπάρξει σύγκρουση με την πολιτική , που τα δίνει όλα στα επιχειρηματικά συμφέροντα και στο μεγάλο κεφάλαιο αφήνοντας το λαό απροστάτευτο και αθωράκιστο, είναι μόνο η ισχυροποίηση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» παντού.

Δεν υπάρχει χρόνος για αυταπάτες , για άλλα χαμένα χρόνια……

 

Οι δημοτικές παρατάξεις, που επικεφαλής τους είναι οι κ.κ. Πέντες και Τσαμπαλάκης επιδίδονται ειδικά αυτό το προεκλογικό διάστημα σε διάφορα ανέξοδα ευχολόγια και υποσχέσεις , ενώ και οι δυο τους μιλάνε με μια φωνή για το τάχα «έξυπνο» νησί, τη «ψηφιοποίηση» , την «πράσινη ανάπτυξη» , την αξιοποίηση των διάφορων προγραμμάτων. «Αγωνίζονται» για το καλό του νησιού και «εχθρός τους είναι τα τοπικά προβλήματα». Τα βαφτίζουν τοπικά για να κρύψουν ότι πρόκειται για λαϊκά προβλήματα , αποτελέσματα μιας διαχρονικά αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής.


Αυτή τη πολιτική υπηρετούν με ζήλο, τη διαχειρίζονται ή φιλοδοξούν να τη διαχειριστούν με το φερετζέ του δήθεν ανεξάρτητου, του δήθεν ακομμάτιστου, του τάχα αυτοδιοικητικού, που ενδιαφέρεται για το καλό του τόπου, ώστε να ξεγελούν το λαό.


Σ’ αυτή τη ρότα βαδίζουν και οι δύο αυτές παρατάξεις. Η κάθε μία αποτελεί την άλλη όψη του ιδίου νομίσματος. Μια ματιά στη συγκρότηση και των δύο ψηφοδελτίων θα πείσει τον κάθε δύσπιστο. Λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία.


Οι «μεταγραφές», οι «προσχωρήσεις» και οι δήθεν ανεξαρτητοποιήσεις των υποψηφίων συμβούλων τους σηματοδοτούν, δειγματίζουν και επιβεβαιώνουν πανηγυρικά την ανυπαρξία της διαφορετικότητας τους. Αυτό που τους ενώνει και τους ομαδοποιεί σε δύο δήθεν ανταγωνιστικούς πόλους είναι η «δυνατή» συγκολλητική ουσία των προσωπικών «φιλοδοξιών», των αλληλεξαρτήσεων σε πολλά επίπεδα, των προσδοκιών υλοποίησης υποσχέσεων κλπ. Η τεχνητή προεκλογική πόλωση βολεύει και εξυπηρετεί και τις δύο αυτές παρατάξεις, γιατί εν τοις πράγμασι δεν υφίσταται καμιά διαφορά μεταξύ τους στην αντιμετώπιση και το χειρισμό των διάφορων θεμάτων καθώς και των καταστάσεων. Η τεχνητή διαφορετικότητα καθώς και η δήθεν όξυνση βοηθά στη περαιτέρω αλίευση ψήφων, απ’ αυτές και τους υποψηφίους τους.


Καμιά εμπιστοσύνη: Οι δύο αυτοί συνδυασμοί θα συνεχίσουν να υλοποιούν την αδιέξοδη πολιτική που στρέφεται ενάντια στα λαϊκά συμφέροντα και στη νέα γενιά, πάντα και δήθεν ως «ανεξάρτητοι». Προφανώς και είναι πλήρως εξαρτημένοι από τη πολιτική που αντιμετωπίζει σαν βάρος τις ανάγκες του λαού.
Κρύβουν συνειδητά το κύριο θέμα: Πως όλες οι παρατάξεις και οι συνδυασμοί κρίνονται από το αν προτεραιότητα τους είναι οι λαϊκές ανάγκες ή τα κέρδη των ολίγων επιχειρηματιών.


Γι’ αυτό και δε λένε πως ταυτίζονται στην αντιλαϊκή κατεύθυνση στα κύρια και βασικά ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του δήμου και τη ζωή του εργαζόμενου λαού. Συμφωνούν με την πολιτική που γεννά φτώχεια, ακρίβεια, 16ωρα στη δουλειά με βάση το νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα εργασιακά ζητήματα. Είναι δεσμευμένοι στις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ.


Τα έργα και τα χρηματοδοτικά προγράμματα που προτείνουν δεν αφορούν τις προτεραιότητες του λαού, αλλά των επιχειρηματικών συμφερόντων. Γι’ αυτό και έργα, όπως η ανέγερση νέων σχολείων, μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς, μέτρα ασφάλειας για τους εργαζομένους, αντιπλημμυρική υποδομή και αντισεισμική θωράκιση των σχολείων, είναι πολύ πίσω ή και τελείως έξω από τον προσανατολισμό τους.


Διαχρονικά είναι και τα προβλήματα, που εντοπίζονται και λιμνάζουν, όπως της ύδρευσης, της αποχέτευσης, του οδικού δικτύου, των αντιπλημμυρικών έργων, των σχολείων, των γηπέδων , των αθλητικών εγκαταστάσεων , της αντισεισμικής και αντιπυρικής προστασίας των συγκοινωνιών , της υγείας κλπ.. Υπάρχει μεγάλη αναντιστοιχία της εποχής που ζούμε (2023) σε σχέση με την επάρκεια και τις παρεχόμενες υπηρεσίες των προαναφερόμενων δομών και εγκαταστάσεων και οι οποίες προφανώς δεν τυγχάνουν καμιάς αξιολόγησης και επιλεξιμότητας σε τέτοιου είδους ασκούμενες πολιτικές.


Συμφωνούν ότι η χρηματοδότηση του δήμου θα γίνεται όλο και περισσότερο με ίδια έσοδα, δηλαδή στην πράξη με επιπλέον φορολεηλασία του λαού. Πρακτικά, ενώ η κρατική χρηματοδότηση διαρκώς μειώνεται, τα κενά καλύπτονται από τη φορολόγηση των δημοτών.
Έχουν υποταχτεί, στο όνομα του ρεαλισμού και της οικονομικής αυτοτέλειας, στην απαράδεκτη κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στους δήμους με την περικοπή της κρατικής χρηματοδότησης άνω του 60%. Προωθούν τη λογική της ανταποδοτικότητας και της τοπικής φορολογίας, διαφωνώντας μόνο στο ύψος των τελών.


Η κατάσταση αυτή έχει ως αποτέλεσμα την αποσάθρωση των εργασιακών σχέσεων, την υποστελέχωση (ιδιαίτερα αισθητή) και υποβάθμιση των δημοτικών υπηρεσιών, καθώς και την υποκατάστασή τους από εργολαβίες.
Έχει γίνει κανόνας , αποδεκτός από τους προαναφερόμενους, να μη παρέχονται στους εργαζόμενους του Δήμου τα ΜΑΠ (Μέτρα ατομικής προστασίας), να μην υπάρχει τεχνικός ασφαλείας καθώς και γιατρός εργασίας. Η δε κυκλοφορία των αυτοκινήτων του Δήμου, λόγω της κακής τους κατάστασης να εγκυμονεί κινδύνους τόσο για τους εργαζόμενους , όσο και για τους πολίτες


Είναι θιασώτες της πράσινης μετάβασης και της ανάπτυξης των ΑΠΕ και μόνο όταν αναπτύσσεται κίνημα ενάντια στην εγκατάστασή τους θυμούνται την προστασία του περιβάλλοντος και την ορθολογική χωροθέτηση, αρχίζοντας τα «παζάρια» με τις εταιρείες. Γενικότερα δεν έχουν και δεν επιδεικνύουν ιδιαίτερες ευαισθησίες για το περιβάλλον γι’ αυτό και απέρριψαν τις προτάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης σε ότι αφορά τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ), αποδεχόμενοι σταδιακά τα αιτήματα των εταιρειών, που δραστηριοποιούνται στο προαναφερόμενο αντικείμενο αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στο νησί και στους κατοίκους. Την ίδια «συμπεριφορά» επιδεικνύουν στη προσπάθεια προώθησης , πάση θυσία , του «τουριστικού προϊόντος», με επιλεξιμότητα κατασκευής αμφιλεγόμενων έργων, μη υπολογίζοντας τις όποιες συνέπειες ήθελε προκύψουν για το περιβάλλον.


Αδιαφορούν και «σφυρίζουν» αδιάφορα για την ακρίβεια , για τις ανάγκες επιβίωσης των εργαζομένων των μικρομεσαίων επαγγελματιών , των χαμηλοσυνταξιούχων και των ευπαθών κοινωνικά ομάδων. Αιτήματα προς διεκδίκηση, όπως μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ για όλα τα νησιά , μη επιβολή ΦΠΑ στα τρόφιμα και στα είδη πρώτης ανάγκης, φτηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια με ασφαλή πλοία είναι άγνωστα γι’ αυτούς.
Καμιά μέριμνα και σπουδή για τα προβλήματα στέγασης και διαμονής για τους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα, πολύ δε περισσότερο για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα . Δείγμα της ανάλγητης κοινωνικής πολιτικής τους είναι, ότι τα τελευταία χρόνια δεν δόθηκε ούτε ένα ευρώ από το σκέλος των εξόδων του προϋπολογισμού του Δήμου για τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για απόρους πολίτες


Υλοποιούν και συνδιαμορφώνουν τον περιφερειακό σχεδιασμό διαχείρισης απορριμμάτων του ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου και της λειτουργίας του με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια. Κατά συνέπεια δεν είναι “αθώοι του αίματος” μιας κατάστασης που έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο τη διαχείριση των απορριμμάτων, ειδικότερα δε στο Δ. Πάτμου με ιδιαίτερες σημαντικές συνέπειες σε σχέση με τη μετακύλιση του όλου κόστους στους πολίτες, στο άμεσο μέλλον.
Υπάρχει άλλος δρόμος! Αυτό αποδείχτηκε και αυτά τα 4 χρόνια…
Απέναντί τους στάθηκε μόνο η “Λαϊκή Συσπείρωση”. Μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο ανέδειξε τα αιτήματα, τις αγωνίες, τις διεκδικήσεις των μαζικών φορέων, των εργατικών σωματείων, των συνταξιουχικών οργανώσεων, του Κ.Υ. Πάτμου και των κατοίκων του δήμου.
Η “Λαϊκή Συσπείρωση” μπήκε μπροστά για πολλά λαϊκά προβλήματα . Ήταν η μαχητική αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση, την Περιφέρεια και τη δημοτική αρχή.


Πάλεψε για ασφαλείς ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες και φτηνά εισιτήρια. Για μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά. Για απαλλαγή από των ΦΠΑ βασικών τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης. Πίεσε για τη καταβολή του μεταφορικού ισοδύναμου.
Συμμετείχε και βοήθησε στις μεγάλες πανελλαδικές απεργίες και στις συγκεντρώσεις ενάντια στα αντεργατικά νομοσχέδια , στους χαμηλούς μισθούς και συντάξεις, στην ακρίβεια, παλεύοντας σταθερά και αταλάντευτα υπέρ των δικαιωμάτων των εργαζομένων , των συνταξιούχων των μικροεπαγγελματιών και της νεολαίας .


Η Λαϊκή Συσπείρωση Πάτμου κατά την τετραετία 2019-2023 αντιστάθηκε και έθετε πάντα επιτακτικά το αίτημα για δραστική μείωση των τιμολογίων του νερού καθώς και για τα τέλη αποχέτευσης καθαριότητας και φωτισμού. Ποτέ δεν ψήφισε καμιά αύξηση των τιμών του νερού, της αποχέτευσης αλλά και των άλλων ανταποδοτικών τελών, αντίθετα ζήτησε κατ’ επανάληψη χωρίς ανταπόκριση, μειώσεις των τιμών αυτών, καθώς και ατέλειες όπως και αντίστοιχες εκπτώσεις για κοινωνικές ομάδες, οικογένειες καθώς και για άτομα , που λόγω της δύσκολής κοινωνικοοικονομικής τους κατάστασης έχρηζαν και χρήζουν της ανάλογης αντιμετώπισης.


Πάλεψε , πίεσε και συνεχίζει να πιέζει για να πραγματοποίηση μιας σειρά έργων υποδομής που θα κάνουν καλλίτερη τη ζωή των κατοίκων και των επισκεπτών της Πάτμου, όπως και των νησίδων των Αρκιών και του Μαραθιού.


Έγινε η φωνή των κατοίκων και των φιλοζωικών οργανώσεων για την κατάσταση που επικρατεί με τα αδέσποτα και στον δήμο μας.
Συνεχίζουμε μαχητικά! Η ελπίδα για τον λαό βρίσκεται στην ενίσχυση της δύναμής του!
Στο δίλημμα “τα κέρδη τους ή οι ανάγκες μας” απαντάμε οι ανάγκες μας!


Δυναμώνουμε την εργατική-λαϊκή αντίσταση! Ανατρέπουμε τους σημερινούς αρνητικούς συσχετισμούς. Ψηφίζουμε “Λαϊκή Συσπείρωση”.
Γιατί περισσότεροι εκλεγμένοι υποψήφιοι της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, σημαίνει πιο δυνατός ο λαός. Γιατί κάθε ψήφος που θα πάει στη Λαϊκή Συσπείρωση θα κατατεθεί στον αγώνα για μία πραγματικά 100% μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση που έχει ανάγκη ο λαός απέναντι στην περιφέρεια, την κυβέρνηση και το κράτος.


Η “Λαϊκή Συσπείρωση” απευθύνει πλατύ κάλεσμα αγώνα, συμπόρευσης και κοινής πάλης σε κάθε λαϊκό άνθρωπο που προβληματίζεται, καταλαβαίνει πως και στον Δήμο μας κάτι πρέπει να αλλάξει.
Ναι, μπορεί να αλλάξει! Με ισχυρή “Λαϊκή Συσπείρωση” και δυνάμωμα των αγώνων μπορούμε να έχουμε κατακτήσεις, να δυσκολεύουμε την εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής. Να θέτουμε όλο και πιο πολύ στο επίκεντρο το κύριο πρόβλημα:
Ανάπτυξη με βάση τις λαϊκές ανάγκες και όχι τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.


Δυναμώνουμε τον αγώνα για:
• Να γίνουν όλα τα αναγκαία αντιπλημμυρικά- αντισεισμικά- αντιπυρικά έργα. Επίσης τα εδώ και δεκαετίες επιβαλλόμενα και μη υλοποιηθέντα μέχρι και σήμερα έργα της αποχέτευσης και της διευθέτησης των όμβριων υδάτων.
• Να γίνει πλήρης κτιριακός και αντισεισμικός έλεγχος στα σχολεία και να λυθούν κτιριακά και λειτουργικά προβλήματα. Να κατασκευαστούν νέα σύγχρονα σχολεία, που να εξυπηρετούν τις σημερινές ανάγκες των μαθητών. Να κατασκευαστεί νέος Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός.
• Να κατασκευαστεί δημοτικός οίκος ευγηρίας .
• Τη δημιουργία ενός ενιαίου κρατικού φορέα νερού, ο οποίος να διαχειρίζεται το σύνολο των υδατικών πόρων της χώρας , προφανώς και της Πάτμου και σε συνεργασία με την Τοπική Διοίκηση να προχωρά και να υλοποιεί των αναγκαίων έργων υποδομής για την «παραγωγή» και παροχή νερού. Με σεβασμό πάντα στο περιβάλλον, στους περίοικους και σε όλους τους κατοίκους, σε σχέση με τη λειτουργία των υπαρχουσών ή των νέων δημιουργούμενων υποδομών. Να σταματήσει το νερό να είναι εμπόρευμα . Να είναι διασφαλισμένα φθηνό, ελεγμένο και ποιοτικό για όλο των κόσμο.

• Να κατασκευαστεί νέο γήπεδο με στίβο, καθώς και κλειστό γυμναστήριο
• Να στηριχτούν οικονομικά από το δήμο τα αθλητικά σωματεία, όπως και τα σωματεία και οι ομάδες που ασχολούνται με πολιτιστικές εκδηλώσεις. Να έχουν δωρεάν πρόσβαση όλοι στα πολιτιστικά και αθλητικά προγράμματα του Δήμου. Η στήριξη του πολιτισμού και αθλητισμού δημιουργεί στη νεολαία τα απαραίτητα “αντισώματα”, διευρύνει το μορφωτικό της ορίζοντα, καλλιεργεί κριτήριο αισθητικής, αναδεικνύει αξίες και δυνατότητες, διαμορφώνει στάση ζωής απέναντι στη φτήνια του εμπορευματοποιημένου πολιτισμού και στις κάθε είδους εξαρτήσεις-παγίδες που στήνει το σύστημα
• Να μειωθούν δραστικά τα τιμολόγια του νερού, της αποχέτευσης, καθώς και τα άλλα ανταποδοτικά τέλη. Στα δε τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού να γίνει κατηγοριοποίηση και κλιμάκωση αυτών ανάλογα με την περιοχή.

• Να έχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας και πρόνοιας, αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν με την πλήρη στελέχωση με μόνιμο προσωπικό του Κ.Υ. Πάτμου, με αποκλειστική χρηματοδότηση από το κράτος.

• Να λειτουργήσουν ως δημοτικές επιχειρήσεις το κτήριο επιβατών στο λιμάνι της Σκάλας , καθώς και το “camping”, προφανώς επ’ ωφελεία των κατοίκων και των επισκεπτών.

• Να αξιοποιηθούν το κτήριο «Μανιά», όπως και το κτήριο, στη Χώρα Πάτμου, που εδόθη το 2012 στη κυριότητα του Δήμου Πάτμου από τον ΕΟΤ, υπό την προϋπόθεση να παραμείνουν πάντα στη κυριότητα και τη χρήση από το Δήμο μας.

• Να παλέψουμε για καλλίτερες, φθηνές και ασφαλείς θαλάσσιες συγκοινωνίες, καθώς και για σωστή συγκοινωνία εντός του νησιού.

• Διαρκής πάλη στην υπηρεσία της εξυπηρέτησης των σύγχρονων αναγκών των μικρονησίδων του Δ. Πάτμου , των κατοίκων τους , καθώς και των επισκεπτών αυτών (Αρκιοί και Μαράθι).

 

Στις 8 Οκτώβρη ψηφίζουμε για όλα!
Ψηφίζουμε αυτούς που γνωρίζουμε από τη δράση και την αγωνιστική τους στάση και όχι τους “γνωστούς” που θα μας ξεχάσουν την επομένη των εκλογών για να συνεχίσουν το αντιλαϊκό τους έργο.

 

Προφανώς , όπως είναι κατανοητό, στα πλαίσια μιας «διακήρυξης» δεν είναι δυνατόν να αναπτυχθούν διεξοδικά οι θέσεις και οι διεκδικήσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάτμου . Θα επανέλθουμε αναλυτικότερα μέσα από τη δημοσιοποίηση των Προγραμματικών Θέσεων – Διεκδικήσεων της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάτμου- Εκλογές 2023.

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΠΑΤΜΟΥ


Υποψήφιος Δήμαρχος : ΒΕΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι:

PETROVA TSVETANA TSEKOVA του TSEKOV
TSOUKALA ALEKSANDRA KATARZYNA του MIKOLAS
ΒΕΡΓΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΓΑΜΠΙΕΡΑΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ του ΝΙΚΗΤΑ
ΓΑΜΠΙΕΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΝΙΚΗΤΑ
ΓΑΜΠΙΕΡΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΓΙΑΜΑΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΜΑΡΙΝΟΥ
ΓΟΝΙΔΑΚΗΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΚΟΔΕΛΛΑ ΑΝΘΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΡΙΚΡΗΣ ΣΩΖΩΝ του ΙΩΑΝΝΗ
ΚΩΣΤΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΜΙΚΕΛΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΕΡΑΦΕΙΜ
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ του ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ
ΝΑΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΠΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΜΙΧΑΗΛ
ΤΣΑΠΑΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ

 

ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΝ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ