Tο μυστικό των εναλλακτικών θεραπειών κρύβεται στην ευθύγραμμη ανύψωση του ανθρώπινου σώματος, της ψυχής και του νου. Η ευεξία και η αυτοθεραπευτική ικανότητα του οργανισμού είναι μια διαδικασία που συμβαίνει ασυνείδητα, καθημερινά ενώνοντας το όλο με το μέρος. Ο νους, το σώμα και το συναίσθημα, ενώνονται πέρα από την ανθρώπινη γνώση, πολύ πριν οι επιστήμες, η φιλοσοφία και οι τεχνικές συμβουλευτικής και θεραπείας κάνουν την εμφάνισή τους.
Σε αυτή τη συνάντηση θα θυμηθούμε αυτό που συμβαίνει αιώνες τώρα και θα φέρουμε συνειδητά την προσοχή μας στην ικανότητά μας να αποκαταστήσουμε την ισορροπία στον εαυτό μας, να ενεργοποίησουμε τον εσωτερικό μας γιατρό, ψυχολόγο και σύμμαχο.
Η Σοφία Βλάχου, Σύμβουλος Ολιστικής Ευζωίας, θα ενώσει μέσα από την εμπειρία της και τη σοφία πίσω από την επιστήμη της Δύσης και τη Στωικότητα της Ανατολής 3 σημαντικές προσεγγίσεις: τη Ρεφλεξολογία, το Βελονισμό και το Μοντέλο του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού, συνδέοντας τη συμπεριφορά, με τη λεκτική επικοινωνία και τη σωματική αφήγηση της υγείας,της νόσησης και της ίασης.
Μετά από σχεδόν 2 δεκαετίες στον χωρο της Ολιστικής Ευζωίας και δεκάδες χιλιάδες ώρες σωματικής και συμπεριφορικής χαρτογράφησης, θα ταξιδέψουμε μαζί μέσα σε 60 λεπτά σε μια πορεία 4.000 ανθρωπίνου θαύματος.
Η ομιλία της κ. Σοφίας Βλάχου θα πραγματοποιηθεί 20 & 21 Απριλίου, ώρα 19.00 στο Πάτμιον Πνευματικό Κέντρο
Είσοδος Ελεύθερη