patmosweb330

elin330

aegeanlab

Highlights

Και τον Δεκέμβριο ο ορθοπεδικός Μιχαήλ - Αλέξανδρος Μαλαχιάς στην Πάτμο.

MALAXIAS ORTOPEDIKOS

Λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο Επίκουρος καθηγητής ορθοπεδικής της ιατρικής σχολής EUC Φρανκφούρτης κ. Μιχαήλ-Αλέξανδρος Μαλαχιάς θα επισκεφθεί την Πάτμο για εξέταση των ορθοπεδικών ασθενών του,  κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού τις παρακάτω ημέρες για τον μήνα Δεκέμβριο.

Σάββατο 10   και Κυριακή 11 Δεκέμβρη 2022.

 

(κινητό ιατρού 6936503290 website www.drmalachias.com)

 

Ο επίκουρος καθηγητής κ. Μαλαχιάς όπως γνωρίζουν οι ορθοπεδικοί ασθενείς του αλλά και όσοι θέλουν να ενημερωθούν,  είναι ένας διεθνώς εκπαιδευμένος ορθοπεδικός χειρούργος με ισχυρό ακαδημαϊκό υπόβαθρο .
Εξειδικεύτηκε σε διεθνή κέντρα του υψηλότερου επιπέδου, όπως το διάσημο HOSPITAL FOR SPECIAL SURGERY (Νέα Υόρκη , ΗΠΑ,)  clinica Ars Medica ( Λουγκάνο, Ελβετία ) και η ATOS ΚLINIK (Xαιδεμβέργη Γερμανία).

 

Μετά από πολυετή χειρουργική εξειδίκευση στο εξωτερικό ο Δρ Μαλαχιάς επέστρεψε το Φθινόπωρο του 2021 στην Αθήνα, για να ασκήσει την ορθοπεδική επιστήμη ως διευθυντής της ορθοπεδικής κλινικής του Therapis General Hospital (Αστυδάμαντος 83 Αθήνα) Παράλληλα το Φθινόπωρο του 2022 αναγορεύτηκε σε επίκουρο καθηγητή ορθοπεδικής από την ιατρική σχολή EUC Φρανκφούρτης (Γερμανία)