patmosweb330

elin330

aegeanlab

Highlights

ΔΗΜ.ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΤΜΟΥ :  Πρόσκληση Συνεδρίασης της 4ης Απριλίου 2022 

SYNEDRIASH 3 1 2019

 Φωτό αρχείου

Παρακαλούμε όπως συμμετάσχετε σε τακτική συνεδρίαση την 4η του μηνός Απριλίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 μέσω τηλεδιάσκεψης (με τη χρήση της πλατφόρμας «Cisco Webex Meetings»), για την συζήτηση των παρακάτω θεμάτων:

 

1. Έγκριση εκτέλεσης του έργου: «Αποκατάσταση βλαβών προβλήτα Ε/Γ-Ο/Γ σκαφών λιμένα Σκάλας Πάτμου»
2. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Αποκατάσταση βλαβών λιμενικών υποδομών Σκάλας Πάτμου και Αρκιών»
3. Έγκριση του υπ’ αριθμ. 504/28-03-2022 πρακτικού διενέργειας ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου της υπηρεσίας: «Καθαριότητα λιμένα Πάτμου»
4. Έγκριση διακήρυξης δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού για την παραχώρηση του ιδιαίτερου δικαιώματος χρήσης τμήματος της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Σκάλας Πάτμου για την τοποθέτηση και λειτουργία περιπτέρου (θέση Δ΄)
5. Εξέταση της υπ’ αριθμ. 448/14-03-2022 αίτησης του Κοσκινά Παντελεήμονα του Αντωνίου, περί παράτασης μίσθωσης άδειας εκμετάλλευσης περιπτέρου
6. Έγκριση απόδοσης προμήθειας ναυτικού πράκτορα επί: α) εκδιδομένων εισιτηρίων επιβατών και οχημάτων για τους λιμένες Πάτμου και Αρκιών, έτους 2021 και β) λιμενικών τελών επιβατών κρουαζιεροπλοίων για το λιμένα Πάτμου, έτους 2021
7. Εξέταση της υπ’ αριθμ. 478/18-03-2022 αίτησης της «Πάτμος Ενοικιάσεις Σκαφών Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε.» για παραχώρηση του ιδιαίτερου δικαιώματος χρήσης χώρου εντός της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Σκάλας Πάτμου για τοποθέτηση πληροφοριακής πινακίδας
8. Εξέταση της υπ’ αριθμ. 508/29-03-2022 αίτησης της «Five Senses Consulting and Development Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε.», με θέμα: «Αίτηση για παράταση διάρκειας ισχύος της υπ’ αριθμ. 737/18-05-2021 σύμβασης»
9. Έγκριση διαγραφής βεβαιωμένης οφειλής από κλήση Κ.Ο.Κ.

 

Σύμφωνα με την παράγραφο 4 του άρθρου 9 του Κανονισμού για την διοίκηση, διαχείριση και λειτουργία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάτμου: «Τακτικό μέλος του Δ.Σ. που κωλύεται να μετάσχει σε συνεδρίαση για την οποία προσκλήθηκε, υποχρεούται κατά το δυνατό νωρίτερο να ενημερώσει τον αναπληρωτή του και την αρμόδια υπηρεσία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάτμου.

Η τελευταία υποχρεούται επίσης να ενεργήσει αμελλητί για την ειδοποίηση του αναπληρωματικού μέλους, ώστε να μετάσχει στη συνεδρίαση».
Δεδομένου ότι τελευταία παρατηρείται το φαινόμενο της μη πραγματοποίησης συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Υπηρεσίας μας, λόγω έλλειψης απαρτίας, παρακαλούμε για την πιστή εφαρμογή του ανωτέρω, προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας μας.

 

Ο Πρόεδρος Αντώνιος Γαμπιέρης