patmosweb330

elin330

aegeanlab

Highlights

Τα απόνερα από το κλείσιμο της ALPHA BANK για το νησί της Πάτμου

XRHMATA

του Νίκου Μελιανού

Καίριο πλήγμα στην οικονομία του νησιού αλλά και στην  υστεροφημία του καταφέρθηκε κατ΄ αυτού με το προ μηνών κλείσιμο της ALPHA BANK της Άλφα τράπεζας στο νησί μας.

 

Μπορούσε βέβαια κάποιος να διακρίνει ουρές έξω από το μέχρι πρότινος κλειστό υποκατάστημα της στο οποίο μόνο το εναπομείναν Α.Τ.Μ. το μηχάνημα εισπράξεων -πληρωμών τη θυμίζει και αυτό όταν δεν είναι άλλοτε χαλασμένο, άλλοτε εκτός λειτουργίας και άλλοτε χωρίς χρήματα μέχρι να έλθει υπάλληλος εκτός Πάτμου για να το τροφοδοτήσει.

 

Θεωρείται βέβαια ως το χειρότερο σημείο χρονικά που επέλεξε η τράπεζα για να φύγει ενώ πολλοί κάτοικοι θεωρούν ότι το γεγονός αυτό πιθανόν να αποτελεί κατά κάποιον τρόπο τιμωρία του νησιού  θεωρώντας πως δεν την στήριξε.

 

Το δικαιολογούν δε αυτό εξαιτίας του γεγονότος ότι το κτίριο στο οποίο εστεγάζετο η ALPHA BANK μέχρι πρότινος έχει 1  χρόνο ενοικιαστήριο με τον ιδιοκτήτη, ώστε να υπάρχει  το "προβληματικό" ΑΤΜ.

 

Θεωρείται δε ότι θα μπορούσε η τράπεζα να άφηνε γι αυτόν τον ένα χρόνο έναν υπάλληλο για να εξυπηρετεί ντόπιους και επισκέπτες. 

Αν αυτού έχει δημιουργηθεί μεγάλος αριθμός δυσαρεστημένων, ειδικά όταν συχνά -πυκνά κατακρατούνται οι πιστωτικές κάρτες εντός του μηχανήαμτος. 

 

Καλό θα είναι να ξανασκεφθεί η τράπεζα το πρόβλημα το οποίο έχει προκαλέσει και να ενεργήσει ανάλογα.