patmosweb330

elin330

aegeanlab

Highlights

ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

proeklogiki omilia kke 3

BINTEO ΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΑΝΟΣ   ΦΩΤΟ ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΜΟΥΛΙΑΤΗ

 Η KΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΒΑΣΗΣ ΠΑΤΜΟΥ (ΚΟΒ) TOY K. Κ. Ε.  οργάνωσε την Παρασκευή 28 Ιουνίου, στις 20.30, στο Πάτμιον ομιλία-συζήτηση, με ομιλητές τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό Δωδεκανήσου Δέσποινα Γουρλά  και Στέλιο Κριαρά.

Οι υποψήφιοι αρχικά, χαιρέτησαν και ευχαρίστησαν τον κόσμο που παρεβρισκόταν στην ομιλία, που πράγματι ήταν ικανοποιητική η συμμετοχή του.  
Στα  μηνύματα :

Ισχυρό ΚΚΕ . Η δύναμη σου την επόμενη μέρα . Για να δυναμώσουν η Λαϊκή Αντίσταση, η Αντεπίθεση και η προοπτική της κοινωνικής ευημερίας του λαού μας βασίστηκαν οι ομιλίες των υποψηφίων και του εισηγητή ιατρού κ. Γιώργου Τσουκαλά.

Είπαν μεταξύ άλλων: 
Στις 7 Ιουλίου κρίνεται πόσο ισχυρό θα είναι το ΚΚΕ για να δυναμώσουν η λαϊκή αντίσταση, η αντεπίθεση, η ελπίδα, η προοπτική της κοινωνικής ευημερίας. Γιατί με την ψήφο στο ΚΚΕ οι απολυμένοι, οι απλήρωτοι εργαζόμενοι, οι αγρότες που παλεύουν ενάντια στο ξεκλήρισμα κλπ. θα έχουν δίπλα του ένα σύμμαχο στους αγώνες τους. Θα το βρουν απέναντι στους νόμους που έχουν ήδη ψηφίσει για να δουλεύουμε περισσότερο και να πληρωνόμαστε λιγότερο, στους φόρους που απογειώνονται, αδειάζοντας τις δικές μας τσέπες για να φουσκώνουν οι τσέπες των λίγων.
Ποιος άλλος μπορεί να αντιπαλέψει αποτελεσματικά τη συντηρητική πολιτική της επόμενης κυβέρνησης; Μόνο το Κ.Κ.Ε. 

Παρακάτω βίντεο του Νίκου Μελιανού από την ομιλία.