patmosweb330

elin330

aegeanlab

Ακούστηκαν

Νέα περιπέτεια υγείας για τη Φ. Γεννηματά-Αποχωρεί από την κούρσα για την προεδρία

GENIMMATA fofi kinal1l 0

Νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» αντιμέτωπη ξανά με τον καρκίνο ●Ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την κούρσα της προεδρίας ● Ραγδαίες εξελίξεις στο εσωτερικό του κόμματος ● Λοβέρδος: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος ● Ανδρουλάκης: Αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα.

 

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο στρατόπεδο του Κινήματος Αλλαγής, με την Φώφη Γεννηματά να ανακοινώνει ότι αποσύρεται από την κούρσα γα την προεδρία του κόμματος. Κύμα συμπαράστασης από τον πολιτικό κόσμο για τη νέα της μάχη με τον καρκίνο.

Στον «Ευαγγελισμό» από το βράδυ της Δευτέρας.


Η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛΛ., όπως έγινε γνωστό, εισήχθη χθες το βράδυ εσπευσμένα στο νοσοκομείο με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε, ωστόσο, μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση της κ. Γεννηματά οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου.

 

Μετά από την περιπέτεια υγείας της η πρόεδρος του κόμματος ανακοίνωσε την απόσυρση της υποψηφιότητάς της.

 

Η Φώφη Γεννηματά επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους στενούς της συνεργάτες που ήταν συγκεντρωμένοι και τους είπε ότι είναι αισιόδοξη ότι θα κερδίσει και αυτή τη δύσκολη μάχη.

Σημειώνεται ότι με χθεσινή της ανάρτηση η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛΛ. είχε ενημερώσει ότι δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών» σε εκδήλωση του κόμματος εξαιτίας μιας αδιαθεσίας.

 

Είναι γνωστό, άλλωστε, εδώ καιρό πως η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής έχει δώσει τη δική της μάχη με τον καρκίνο ξανά, ενώ έχει μιλήσει ανοιχτά για αυτόν τον αγώνα.

«Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος»
Ο Ανδρέας Λοβέρδος εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση: Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται, επικοινώνησα με τους στενούς συνεργάτες της και τους εξέφρασα αυτό που λέω και δημόσια: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος.

 

Ανδρουλάκης: Αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα
Από την πλευρά του ο Νίκος Ανδρουλάκης ανακοίνωσε: Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην πρόεδρο Φώφη Γεννηματά. Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή, αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα.

 

Ο Χάρης Καστανίδης από την πλευρά του ανέφερε «H σκέψη μας είναι μαζί της. Οι ευχές μας τη συνοδεύουν, είμαστε σίγουροι ότι θα κερδίσει και αυτή την περιπέτεια, την περιμένουμε να γυρίσει σύντομα κοντά μας».

 

 Τηλεφωνική επικοινωνία με την Φώφη Γεννηματά είχε και ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος ευχήθηκε περαστικά, καλή δύναμη και καλή ανάρρωση.