patmosweb330

elin330

aegeanlab

Ακούστηκαν

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΤΜΟΥ H ΣΠΙΘΑ: ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ

 SPITHA SIMAΕπ΄ευκαιρία της γιορτής της γυναίκας Δευτέρα  8 Μαρτίου

 

Επ΄ ευκαιρία της γιορτής της γυναίκας στις 8 Μαρτίου, το Σωματείο Γυναικών Πάτμου Η ΣΠΙΘΑ στέλνει τις ευχές του και τα χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες του νησιού μας.

Η Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας εορτάζεται κάθε χρόνο ως ημέρα μνήμης των αγώνων του κινήματος των γυναικών.


Με το πέρασμα των χρόνων, η σύγχρονη γυναίκα αποδεικνύει καθημερινά τη δυναμική διαχείριση των δικαιωμάτων της, αλλά και την αποτελεσματικότητα της σε όλους τους πολλούς ρόλους που επωμίζεται ως εργαζόμενη, πολίτης, μητέρα και σύζυγος.
Το Σωματείο Η ΣΠΙΘΑ από την ημέρα ιδρύσεως του βρίσκεται κοντά στις Πάτμιες αλλά και σε όλα τα κοινωνικά δρώμενα του νησιού μας, συνεργαζόμενο με όλους τους συλλόγους και όλους τους φορείς.


Ευχόμαστε σε όλες τις Πάτμιες αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε λόγω της πανδημίας που τόσο έχει αλλάξει και δυσκολέψει τη ζωή μας, να είναι γερές και δυνατές τόσο οι ίδιες όσο και οι οικογένειες τους.
Μπορεί αυτή τη χρονιά να μην πραγματοποιήσουμε όσα σχεδιάζαμε για τα μέλη μας , ούτε θα γλεντήσουμε όπως κάθε χρόνο στη γιορτή της γυναίκας και να περάσομε όμορφα όπως εμείς ξέρουμε όλα αυτά τα χρόνια.


Θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι μια μικρή ανάπαυλα και δεν το βάζουμε κάτω. Ελπίζοντας ότι γρήγορα θα βγούμε από αυτή τη δύσκολη παγκόσμια συγκυρία που πλήττει την ανθρωπότητα.

Το Δ.Σ. μας είναι πάντα ανοιχτό σε όλα τα μέλη του και σε οποιονδήποτε άλλον μας χρειάζεται.


Μένουμε αισιόδοξες
Μένουμε ασφαλείς


Με εκτίμηση και πολλές ευχές
Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου γυναικών Πάτμου Η ΣΠΙΘΑ.