patmosweb330

elin330

aegeanlab

Ακούστηκαν

Άνοιξαν υποθηκοφυλακείο και κτηματολογικό γραφείο Πάτμου. Πως θα λειτουργούν

YPOTHIKOFYLAKEIO

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΑΤΜΟΥ
 Καθεστώς λειτουργίας για το χρονικό διάστημα από 28.4.2020 έως και 15.5.2020


Ακολουθώντας τις εκδοθείσες διατάξεις από τις αρμόδιες αρχές και ειδικότερα την ΚΥΑ με αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 26805/25.4.2020 σύμφωνα με την οποία αποφασίζεται, όπως αναφέρει και το πρώτο άρθρο αυτής «Η λειτουργία των έμμισθων και άμισθων υποθηκοφυλακείων, καθώς και των κτηματολογικών γραφείων Ρόδου, Κω-Λέρου, των κτηματολογικών γραφείων Πειραιά, Θεσσαλονίκης, καθώς και των κτηματολογικών γραφείων και υποκαταστημάτων του Φορέα «Ελληνικό Κτηματολόγιο», στο σύνολο της Επικράτειας, κατά τα αναφερόμενα στην από 24.4.2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, για το χρονικό διάστημα από 28.4.2020 έως και 15.5.2020, ως ακολούθως:

 

Επιτρέπονται οι κάθε είδους συναλλαγές, καθώς και ο έλεγχος των αρχείων σύμφωνα με απόφαση του Προϊσταμένου του καθ’ ύλην αρμόδιου Υποθηκοφυλακείου, Κτηματολογικού Γραφείου ή Υποκαταστήματος του Φορέα «Ελληνικό Κτηματολόγιο», που τοιχοκολλάται στην είσοδο της Υπηρεσίας και αναρτάται στην ιστοσελίδα της εφόσον διαθέτει.

 

Στην απόφαση αυτή ορίζονται όλες οι αναγκαίες λεπτομέρειες για τη λειτουργία της υπηρεσίας, ο μηχανισμός ελέγχου, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού και συμφόρησης εντός της υπηρεσίας, η τηρητέα διαδικασία για τον αερισμό των κοινοχρήστων χώρων της, καθώς και κάθε άλλο αναγκαίο μέτρο για την ασφαλή λειτουργία της, που τηρούνται υπ’ ευθύνη του Προϊσταμένου, ενόψει της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19.

 

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να τηρούνται τα υγειονομικά μέτρα για τις άνω υπηρεσίες, σύμφωνα με την από 24.4.2020 εισήγηση της 33ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημοσίας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες: 1) σύσταση για χρήση μάσκας, 2) διαθεσιμότητα αντισηπτικού σε όλους τους χώρους, 3) απόσταση μεταξύ φυσικών προσώπων κατ’ ελάχιστον 1,5 μέτρου και 4) καθορισμός ανώτατου ορίου εισερχομένων ατόμων εντός αιθουσών και εν γένει περίκλειστων χώρων, ενός (1) ατόμου ανά 10 τ.μ..»

 

Ως εκ τούτου έχοντας ως πρώτιστο και κυρίαρχο μέλημα τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας, τη πρόληψη και το περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, παρακαλούμε όπως υπάρξει σεβασμός, αποδοχή και εφαρμογή όλων των ανωτέρω από όλους μας. Επιπρόσθετα για την καλλίτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση όλων σας, αλλά και τη διευκόλυνση της δικής μας εργασίας, δύνασθε να επικοινωνείτε μαζί μας, όπως παρακάτω:

 

Τηλ. 2247029301, 2247033350
Fax: 2247029301
e-mail: ypothik.ktim.patmoy@otenet.gr
και vergosp@otenet.gr
Κατ’ αυτό τον τρόπο πιστεύουμε, ότι θα είναι εφικτό να δεχόμαστε αρκετά από τα αιτήματα σας, ταυτόχρονα δε να προετοιμαζόμαστε και να σας εξυπηρετούμε όσο καλλίτερα μπορούμε, ελαχιστοποιώντας κατά το δυνατόν τη φυσική σας παρουσία εντός του γραφείου μας. Ελπίζουμε στη κατανόηση και στη συνεργασία σας.


Πάτμος 27 Απριλίου 2020


Με εκτίμηση
Βέργος Παναγιώτης
Υποθηκοφύλακας Πάτμου

Αναζήτηση

like us on facebook

Πρωτοσέλιδα


Google translate

enfrdeitptrues

PATMOS RADIO 91

Δείτε επίσης

patmosnewsbanner01

dimotikos

Μέλος του

aegeanmedia

editorial2ed

banner2019

rent KATERINA WEB

H MAGEIA WEB 2s

Try-Gyro

rent KATERINA WEB

keridis-sima

patmosmonastery

Έντυπα

1111

Copyright Warning

copyscape-banner-white-160x56
Protected by Copyscape

Η αναπαραγωγή / αναδημοσίευση άρθρου ή περιεχομένου είναι ευπρόσδεκτη εάν συνοδεύεται με το hyperlink www.patmostimes.gr