patmosweb330

elin330

aegeanlab

Ακούστηκαν

Με μεγάλη επιτυχία η κοπή βασιλόπιτας της ΣΠΙΘΑΣ

VASILOPITA SPITHA 20184 WΜε μεγάλη επιτυχία οργανώθηκε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του σωματείου Γυναικών Πάτμου Η ΣΠΙΘΑ στο εστιατόριο ΛΟΥΚΑΣ, η οποία όπως και ΄λλες στο παρελθόν είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα.


Τα έσοδα από το εισιτήριο και τη λαχειοφόρο αγορά προορίζονται για  πάσχοντα συνάνθρωπο μας.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο π.΄Σεραφείμ Κοτσάνης ως εκπρόσωπος Του καθηγουμένου, ο π. Γεώργιος Λούπος, ο π. Παρθένιος Φέγγαρος ο δήμαρχος κ Γρηγόρης Στόικος, η πρόεδρος του πνευματικού κέντρου κ. Νομική Μαύρου, μέλη και φίλοι του Σωματείου.
Την βασιλόπιτα ευλόγησαν οι πατέρες και στον πολύ σύντομο χαιρετισμό του ο π. Σεραφείμ μετέφερε τις ευχαριστίες και τις ευλογίε ςτου ηγουμένου ιγα την φιλανθρωπική δράση του σωματείου και ευχήθηκε η Σπίθα να γίνει πυρκαγιά για το καλό των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.
Η πρόεδρος του σωματείου κ. Αγγελική Γονιδάκη Μπαχά έκανε σύντομο απολογισμό των δράσεων του 2017, ευχαρίστησε για την συμμετοχή τις εθελόντριες που ετοίμασαν γλυκά και βοήθησαν στο σερβίρισμα, το εστιατόριο Λούκας, τα καταστήματα και τους φίλους για τα δώρα της λαχειοφόρου και εξήγγειλε νέες εκλογές για την ανάδειξη του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου.
Εκτός από τα πλούσια εδέσματα που συνόδευσαν τον καφέ και το τσάι, οι παρεβρισκόμενοι διασκέδασαν με τα τραγούδια και τη μουσική του Ματθαίου Ματθαίου, του Θεολόγου Θεοδοσίου και το τραγούδι της Μαρίας Παλαιού-Νικηταρά. Στο τέλος σερβιρίστηκε σφηνάκι από μαστίχα.