patmosweb330

elin330

aegeanlab

Χωρίς ιστοσελίδα ο Δήμος Πάτμου

 

Από το κακό στο χειρότερο πάει η παρουσία του δήμου Πάτμου στο διαδίκτυο, αφού εδώ και αρκετές ημέρες έχει «πέσει» η επίσημη ιστοσελίδα www.patmos.gov.gr, ενώ στη διεύθυνση www.patmos.gr υπάρχει μόνον η γνωστή αφίσα για το Πάσχα και τίποτα άλλο.

 

Έτσι, αντί ο Δήμος Πάτμου να κάνει προσπάθεια να αποκτήσει μια σοβαρή ιστοσελίδα όπως πολλά γειτονικά μας νησιά, αυτή τη στιγμή είναι πραγματικά ανύπαρκτος σε αυτό τον τομέα. Τι κι αν όχι μόνο εμείς, αλλά και άλλοι επαγγελματίες, γράψαμε για αυτή την κατάσταση ζητώντας επιτέλους να γίνει κάτι;

Η εξουσία (δήμαρχος, αρμόδια αντιδήμαρχος) και οι διάφορες επιτροπές   χρονοτριβούν.  

H  διαφήμιση σε εφημερίδες όταν δεν έχεις επικοινωνία στο  διαδίκτυο με ένα αξιόλογο site,  είναι   ενέργειες υποστήριξης προβολής . 

Πρώτα δίνουμε χρήματα για το φθηνό αλλά  κυρίαρχο μέσον προβολής που είναι το ίντερνετ, και μετά για τα υπόλοιπα.

ΝΕΩΤΕΡΑ:   Πληροφορηθήκαμε σήμερα Δευτέρα  23 Απριλίου2012 από το δήμαρχο κ. Γρηγόρη Στόικο, ότι η ιστοσελίδα του Δήμου Πάτμου www. patmos.gov.gr έχει   πέσει λόγω  προβλημάτων και θα αποκατασταθούν  μετά την επιστροφή από την άδεια της αρμόδιας  υπαλλήλου.

Όσο αφορά την www.patmos.gr ο κ. δήμαρχος μας ανέφερε ότι θα προχωρήσει σύντομα, διότι θεωρεί ότι είναι πολύ σημαντικό εργαλείο για την ανάπτυξη του τουρισμού μας.