patmosweb330

elin330

aegeanlab

ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΣΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Aπό  Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου έως   Σάββατο 01 Οκτωβρίου πραγματοποιείται στη Ρόδο το  ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΣΙΚΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.  

Διοργανωτές: Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου - Βιομηχανικό και Εμπορικό Επιμελητήριο της Μόσχας

Υπό την Αιγίδα των :  Υπουργείων  Εξωτερικών Ελλάδος και Ρωσίας.  Ομοσπ. Οργανισμός «?????????????????» του Υπουργείου Εξωτερικών Ρωσίας. Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού.  Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης& Τροφίμων. Διοικητική Περιφέρεια ΑΛΤΑΙ.Επιμελητήριο Ρωσίας και Μόσχας. Επιτροπή της Ρωσικής Ομοσπονδίας για Θέματα Νεολαίας και Τουρισμο. ύ     

 Την Πάτμο στο  συνέδριο θα εκπροσωπήσει ο Δήμαρχος Πάτμου κ. Γρηγόρης Στόικος.

Μετά το πέρας του συνεδρίου οι σύνεδροι θα επισκεφθούν την Πάτμο, η οποία συγκαταλέγεται μεταξύ των προορισμών που ενδιαφέρουν τους Ρώσους.

Το Συνέδριο, έχει ως στόχο τη δημιουργία των κατάλληλων συνεργειών, ώστε,

1.     να ενισχυθεί η εξωστρέφεια των επιχειρήσεων των νησιών μας μέσω ανάπτυξης εξαγωγικής δραστηριότητας προς την αγορά της Ρωσίας,

2.     να αναδειχθούν ευκαιρίες επένδυσης από Ρωσικές επιχειρήσεις και επενδυτές.

Το συνέδριο έχει τίτλο  «Νέοι Ορίζοντες στις Οικονομικές, Τουριστικές, Εμπορικές και Επενδυτικές σχέσεις μεταξύ Ελλάδας?Ρωσίας» θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο RodosPalace,

Στο Ελληνορωσικό συνέδριο συμμετέχουν τα επιμελητήρια Δωδεκανήσου και Κυκλάδων

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου θα διοργανώσει workshop, το Σάββατο 1 Οκτώβρη, με θέμα: «Ενίσχυση των δεσμών εξωτερικού εμπορίου και ενθάρρυνση των αμοιβαία ωφέλιμων οικονομικών σχέσεων».

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων θα συμμετάσχει στο Συνέδριο και στα Επιχειρηματικά Εργαστήρια (workshops), που θα διοργανωθούν στο πλαίσιο του Συνεδρίου με τα εξής θέματα:

«Παρουσίαση του κανονιστικού πλαισίου επενδύσεων: Ιδιωτικός και δημόσιος τομέας,  προοπτικές εκσυγχρονισμού και ο ρόλος των δημόσιων φορέων στην ανάπτυξη των διμερών σχέσεων»«Χρήση των νέων τεχνολογιών για την προώθηση μιας έξυπνης πράσινης και βιώσιμης ανάπτυξης»«Νέοι ορίζοντες για την ανάπτυξη του τουρισμού και άνοιγμα νέων αγορών»«Ενίσχυση των δεσμών εξωτερικού εμπορίου, ενθάρρυνση των αμοιβαία ωφέλιμων οικονομικών σχέσεων &  ενίσχυση  μεταφορικών υποδομών»