patmosweb330

elin330

aegeanlab

Η φωνή της ΕΡΑ Ρόδου δυναμώνει!

ERA RODOUΗ ΕΡΤ επέστεψε δυναμικά σήμερα 11 Ιουνίου 2015, δύο χρόνια μετά το «μαύρο» και η ΕΡΑ Νοτίου Αιγαίου με τον πιο επίσημο τρόπο εξέπεμψε σήμερα το πρωί ως κομμάτι του Δημόσιου Ραδιοτηλεοπτικού φορέα. Είναι η δικαίωση του αγώνα των απολυμένων εργαζομένων που με την στήριξη της τοπικής κοινωνίας έμειναν όρθιοι κάτω από δύσκολες συνθήκες.


Σήμερα Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015 η φωνή της ΕΡΑ ΡΟΔΟΥ που έμεινε ζωντανή τα «μαύρα» χρόνια, δυνάμωσε. Με τοπικό πρόγραμμα, δικτυώσεις και συνδέσεις, άνοιξε τα μικρόφωνα της στην κοινωνία, στους φορείς και στους πολίτες και οι εργαζόμενοι δεσμεύτηκαν για ένα σταθμό που θα ψυχαγωγεί και θα ενημερώνει έγκυρα και αντικειμενικά, θα προβάλλει και θα προωθεί τον πολιτισμό και την ποιότητα, με τον τρόπο που μόνο η ΕΡΤ μπορεί.
Αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου με επικεφαλής το πρόεδρο του Σάββα Χατζησάββα, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, οι βουλευτές Δημήτρης Κρεμαστινός, Δημήτρης Γάκης και Νεκτάριος Σαντορινιός, αντιπροσωπείες από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, οι αντιδήμαρχοι Τέρης Χατζηϊωάννου και Σάββας Διακοσταματίου, εκπρόσωποι πολιτιστικών φορέων και πολλοί άλλοι μίλησαν σήμερα στην ΕΡΑ Ρόδου και έδωσαν τις ευχές τους για το νέο ξεκίνημα.
Οι προσδοκίες της τοπικής κοινωνίας είναι μεγάλες.
Το νέο πρόγραμμα του σταθμού που θα διαμορφωθεί τις επόμενες ημέρες πρέπει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες αυτές.

Ρόδος 11/06/2015
Οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Ρόδου